Mesaje Ziua indragostitilor

14 Februarie - Ziua Internațională a Îndrăgostiților

Trimite si tu un te iubesc intr-un mesaj de Valentines day pentru iubit, iubita, sot, sotie, prieten, prietena sau pentru alte persoane dragi tie!

Mesaje Ziua indragostitilor - Sa ne plimbam amandoiDaca ar creste cate o floare de fiecare data cand ma gandesc la tine, ti-ar trebui toata ziua si tot nu ai ajunge la capatul gradinii de flori. Asa ca mai bine ma chemi sa ne plimbam amandoi.

Mesaje Ziua indragostitilor - Iubire cat Marele Zid ChinezescIn primul rand te rog sa primesti mesajul meu de Valentine's Day sincer ca marea albastra, azi am citit ca Marele Zid Chinezesc e aproape la fel de mare ca iubirea noastra...

Mesaje Ziua indragostitilor - Mai presus de cuvinteNu ti-am dat mesaje de Sfantul Valentin sau Dragobete nu pentru ca nu am minte, de Ziua Indragostitilor eu te iubesc mai presus de cuvinte

Mesaje Ziua indragostitilor - Valentine's Day este in fiecare ziAtata prost gust si atatea mesaje de Ziua Indragostitilor pline de prostii..pentru noi doi Valentine's Day este in fiecare zi

Mesaje Ziua indragostitilor - Sarut ascuns in petalele fiecarei floriDe fiecare data cand te uiti la aceste flori sa stii ca cineva, departe, se gandeste la tine. As vrea sa fie mai multe moduri in care sa-ti spun cat insemni pentru mine. Iti trimit cate un sarut ascuns in petalele fiecarei flori!

Mesaje Ziua indragostitilor - Be my Valentine!Nu refuza dragostea cand iti bate la usa, beneficiaza chiar si cand e la oferta. Be my Valentine!

Mesaje Ziua indragostitilor - Ti-am scris numele si in inima meaTi-am scris numele pe cer, dar vantul l-a dus departe. Ti-am desenat numele in nisip, dar valurile l-au sters. Insa ti-am scris numele si in inima mea, de unde nu se va sterge niciodata!

Mesaje Ziua indragostitilor - Inima mea bate cand esti langa mineInima mea bate tare cand esti langa mine, inima mea plange cand nu esti langa mine, inima mea e fericita cand esti tu langa mine TE IUBESC PE VECIE!

Mesaje Ziua indragostitilor - Daca as fii o lacrima in ochii tai...Daca as fii o lacrima in ochii tai, m-as rostogoli pe obraz sa-ti ating buzele. Daca tu ai fi o lacrima in ochii mei, nu as mai plange niciodata de frica sa nu te pierd!

Mesaje Ziua indragostitilor - Abia atunci am realizat cat de bogat/a sunt!M-am uitat in portofel si era gol, m-am uitat in buzunar si am gasit doar cateva monede, m-am uitat in inima si te-am gasit pe tine. Abia atunci am realizat cat de bogat/a sunt!

TOTAL: 89

Mesaje de ziua indragostitilor, mesaje de Valentines day, fraze de ziua indragostitilor, poezii de ziua indragostitilor, sms de ziua indragostitilor, sms de Valentines day, poezii de Valentines day

#ZiuaIndragostitilor #ValentinesDay #14Februarie

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de ziua indragostitilor, mesaje de valentines day, fraze de ziua indragostitilor, poezii de ziua indragostitilor, sms de ziua indragostitilor. Trimite si tu un te iubesc intr-un mesaj de Valentines day pentru iubit, iubita, sot, sotie, prieten, prietena sau pentru alte persoane dragi tie!