Mesaje de Ziua Numelui

24 Iulie - Felicitari cu numele Cristina

Trimiteti mesaje onomastice de ziua numelui familiei, prietenilor si tuturor partenerilor dumneavoastra care poarta nume de sfinti.

Mesaje de Ziua Numelui - Ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi specialaNe gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer La Multi Ani!

Mesaje de Ziua Numelui - La Multi Ani de ziua numelui!Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani. La Multi Ani de ziua numelui!

Mesaje de Ziua Numelui - Fie ca Sfantul pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra taIti urez La Multi Ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Mesaje de Ziua Numelui - La multi ani de ziua numelui!Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani de ziua numelui!

Mesaje de Ziua Numelui - Va doresc o zi de nume cat mai frumoasa!Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de nume cat mai frumoasa!

Mesaje de Ziua Numelui - Sa ai o zi de nume excelenta!De ziua numelui tau si in orice alta zi iti urez sa ai parte de momente speciale, cu bucurii si sa ramai cu multe amintiri placute. Sa ai o zi de nume excelenta!

Mesaje de Ziua Numelui - Poezie de ziua numeluiDe ziua ce-ti surade-n prag Si-i porti frumosul nume, Eu iti doresc tot ce-i mai drag Si mai frumos pe lume.

Mesaje de Ziua Numelui - Un cer senin si fara nori Ca viata ta sa fieUn cer senin si fara nori Ca viata ta sa fie Sa ai in cale numai flori Succes si bucurie!

Mesaje de Ziua Numelui - Sanatate si un sincer LA MULTI ANI de ziua numelui!Cand orologiul noptii va limita hotarul Si cu batai scurte va mai trece un an In cinstea tineretii vom ridica paharul, Urandu-ti: sanatate si un sincer LA MULTI ANI de ziua numelui!

Mesaje de Ziua Numelui - Sa fii fericita si mereu insotita de cei care merita sa te iubeascaDin adancul sufletului iti doresc ca anii ce se scurg sa treaca precum razele soarelui mangaie o trestie umeda si batuta de vant, precum iubirea alina sufletele suferinde. Sa fii fericita si mereu insotita de cei care merita sa te iubeasca. LA MULTI ANI !!!

TOTAL: 51

Cele mai importante zile de sfinti in calendarul crestin-ortodox sunt urmatoarele: Sf. Vasile, Sf. Ioan, Sf. Gheorghe, Sf. Constantin si Elena, Sf. Petru si Pavel, Sf. Ilie, Sf. Maria, Sf. Paraschiva, Sf. Dumitru, Sf. Mihail si Gavril, Sf. Andrei, Sf. Nicolae, Sf. Stefan.

#ziuanumelui

Mesaje Urari Felicitari

Trimiteti mesaje onomastice de ziua numelui familiei, prietenilor si tuturor partenerilor dumneavoastra care poarta nume de sfinti.