Mesaje de Ziua Numelui

Trimiteti mesaje onomastice de ziua numelui familiei, prietenilor si tuturor partenerilor dumneavoastra care poarta nume de sfinti.

Mesaje de Ziua Numelui - La multi ani cu sanatate de ziua numeluiLa multi ani cu sanatate, Sa ai belsug, de toate Bucurii si nestemate De-acum si pe mai departe. La Multi Ani!

Mesaje de Ziua Numelui - Sfantul pe care il reprezinti sa te calauzeasca mereuLa Multi Ani! Sfantul pe care il reprezinti sa te calauzeasca mereu, sa-ti dea un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire.

Mesaje de Ziua Numelui - Un An Nou bun si indeplinirea tuturor dorintelorAsa cum se sfintesc apele, asa sa se curete si sufletele noastre de tristete si sa se umple de bucurie si implinire. Un An Nou bun si indeplinirea tuturor dorintelor!

Mesaje de Ziua Numelui - La multi ani de ziua numelui!Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele. La multi ani de ziua numelui!

Mesaje de Ziua Numelui - La Multi Ani! Sfantul al carui nume il porti sa-ti dea sanatateLa Multi Ani! Sfantul al carui nume il porti sa-ti dea sanatate si putere sa lupti pentru idealurile tale. Sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alaturi de familie si cei dragi.

Mesaje de Ziua Numelui - Sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereuLa Multi Ani! Sa ai parte de multa sanatate, bucurii si multe impliniri. Sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu.

Mesaje de Ziua Numelui - Sfantul caruia ii purtati numele sa va ocroteasca in fiecare ziSfantul caruia ii purtati numele sa va ocroteasca in fiecare zi, sa va aduca liniste, pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul dumneavoastra. La Multi Ani!

Mesaje de Ziua Numelui - Iti urez La Multi Ani, pentru ca porti acest numeIti urez La Multi Ani, pentru ca porti acest nume. Fie ca Sfantul pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Mesaje de Ziua Numelui - In aceasta sfanta zi, iti doresc numai bine, multa fericireIn aceasta sfanta zi, iti doresc numai bine, multa fericire, indeplinirea tuturor dorintelor si fie ca Sfantul pe care il reprezinti sa te calauzeasca mereu in viata.

Mesaje de Ziua Numelui - Sfantul al carui nume il porti sa iti calauzeasca pasiiSfantul al carui nume il porti sa iti calauzeasca pasii, sa iti aduca bucurie in suflet si sa fie intotdeauna cu tine. La Multi Ani!

TOTAL: 51

Cele mai importante zile de sfinti in calendarul crestin-ortodox sunt urmatoarele: Sf. Vasile, Sf. Ioan, Sf. Gheorghe, Sf. Constantin si Elena, Sf. Petru si Pavel, Sf. Ilie, Sf. Maria, Sf. Paraschiva, Sf. Dumitru, Sf. Mihail si Gavril, Sf. Andrei, Sf. Nicolae, Sf. Stefan.

#ziuanumelui

Mesaje Urari Felicitari

Trimiteti mesaje onomastice de ziua numelui familiei, prietenilor si tuturor partenerilor dumneavoastra care poarta nume de sfinti.