Mesaje de Ziua Numelui

Trimiteti mesaje onomastice de ziua numelui familiei, prietenilor si tuturor partenerilor dumneavoastra care poarta nume de sfinti.

Mesaje de Ziua Numelui - De ziua ta onomastica cele mai frumoase dorinte sa devina realitate. La multi ani!De ziua ta onomastica cele mai frumoase dorinte sa devina realitate. La multi ani!

Mesaje de Ziua Numelui - La Multi Ani de ziua onomastica!Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani. La Multi Ani de ziua onomastica!

Mesaje de Ziua Numelui - La mulţi ani celor care îşi sărbătoresc onomastica!La mulţi ani celor care îşi sărbătoresc onomastica!

Mesaje de Ziua Numelui - La zi onomastica urez tuturor prietenilor mei virtualiLa zi onomastica urez tuturor prietenilor mei virtuali un sincer "La multi ani, sanatate, fericire si realizari pe toate planurile"!

Mesaje de Ziua Numelui - La mulţi ani și multă sănătateLa mulţi ani și multă sănătate celor care astăzi își aniversează onomastica! Să aveți o zi plină de bucurii!

Mesaje de Ziua Numelui - La mulți ani! tuturor celor care sărbătoriți ziua onomastica"La mulți ani!" tuturor celor care sărbătoriți ziua onomastica. Sa fiți sănătoși si sa sărbătoriți alături de cei dragi!

Mesaje de Ziua Numelui - Celor care îşi serbează ziua onomasticăCelor care îşi serbează ziua onomastică, le urez multă sănătate şi bucurii! La mulţi ani!

Mesaje de Ziua Numelui - La mulţi ani tuturorLa mulţi ani tuturor celor care îşi sărbătoresc onomastica astăzi!

Mesaje de Ziua Numelui - La multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc azi onomastica!La multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc azi onomastica!

Mesaje de Ziua Numelui - La multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc azi onomastica!La mulți ani celor care azi își serbează ziua onomastica!

TOTAL: 51

Cele mai importante zile de sfinti in calendarul crestin-ortodox sunt urmatoarele: Sf. Vasile, Sf. Ioan, Sf. Gheorghe, Sf. Constantin si Elena, Sf. Petru si Pavel, Sf. Ilie, Sf. Maria, Sf. Paraschiva, Sf. Dumitru, Sf. Mihail si Gavril, Sf. Andrei, Sf. Nicolae, Sf. Stefan.

#ziuanumelui

Mesaje Urari Felicitari

Trimiteti mesaje onomastice de ziua numelui familiei, prietenilor si tuturor partenerilor dumneavoastra care poarta nume de sfinti.