Mesaje de Ziua Numelui

Trimiteti mesaje onomastice de ziua numelui familiei, prietenilor si tuturor partenerilor dumneavoastra care poarta nume de sfinti.

Mesaje de Ziua Numelui - Fie ca Sfantul al carui nume il porti sa-si coboare ochii asupra taIti urez La Multi Ani si fie ca Sfantul al carui nume il porti sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Mesaje de Ziua Numelui - O floare si un sincer La Multi Ani de ziua numeluiO zi frumoasa este maine, o zi frumoasa pentru tine. O floare si un sincer La Multi Ani de ziua numelui! Sa cresti mare si frumoasa si sa fii si sanatoasa.

Mesaje de Ziua Numelui - La multi ani, de ziua numelui tau!Sa ai parte de sanatate, multe realizari si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La multi ani, de ziua numelui tau!

Mesaje de Ziua Numelui - Sa te bucuri de numele pe care-l porti, sa fii fericitaSa ai o zi frumoasa. Sa te bucuri de numele pe care-l porti, sa fii fericita, iubita si bucuroasa. La Multi Ani!

Mesaje de Ziua Numelui - Iti doresc pe vant ce bate, multa multa sanatateIti doresc pe vant ce bate, multa multa sanatate si pe stele ce lucesc fericire iti doresc. La Multi Ani de ziua numelui!

Mesaje de Ziua Numelui - Apropiidu-se o mare zi de sarbatoare, ziua numelui tauApropiidu-se o mare zi de sarbatoare, ziua numelui tau, primeste din partea mea multe urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor! Dumnezeu sa te calauzeasca in tot ceea ce faci. LA MULTI ANI!

Mesaje de Ziua Numelui - Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tinePentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine. La multi ani de ziua numelui!

Mesaje de Ziua Numelui - De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoaseDe ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire si succes. La Multi Ani!

Mesaje de Ziua Numelui - Urare de ziua numeluiAstazi, fiind o zi frumoasa Si stiind ca-i ziua ta, In parfumul diminetii Tin a te felicita. La Multi Ani!

Mesaje de Ziua Numelui - Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui flutureIti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul unei privighetori si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori. La Multi Ani!

TOTAL: 51

Cele mai importante zile de sfinti in calendarul crestin-ortodox sunt urmatoarele: Sf. Vasile, Sf. Ioan, Sf. Gheorghe, Sf. Constantin si Elena, Sf. Petru si Pavel, Sf. Ilie, Sf. Maria, Sf. Paraschiva, Sf. Dumitru, Sf. Mihail si Gavril, Sf. Andrei, Sf. Nicolae, Sf. Stefan.

#ziuanumelui

Mesaje Urari Felicitari

Trimiteti mesaje onomastice de ziua numelui familiei, prietenilor si tuturor partenerilor dumneavoastra care poarta nume de sfinti.