Mesaje de Ziua Numelui

Trimiteti mesaje onomastice de ziua numelui familiei, prietenilor si tuturor partenerilor dumneavoastra care poarta nume de sfinti.

Mesaje de Ziua Numelui - O zi speciala pentru un angajat deosebitO zi speciala pentru un angajat deosebit. La multi ani de ziua numelui tau!

Mesaje de Ziua Numelui - Toate florile din lume pentru tine de ziua numeluiToate florile din lume pentru tine de ziua numelui! Sa ai o zi superba si sa te bucuri de ziua ta la fel cum aceste flori se bucura de lumina soarelui. La multi ani!

Mesaje de Ziua Numelui - Ne face deosebita placere sa-ti transmitem, cu prilejul zilei numeluiNe face deosebita placere sa-ti transmitem, cu prilejul zilei numelui, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie, tie si celor ce-ti sunt dragi. La Multi Ani!

Mesaje de Ziua Numelui - Ziua numelui sa-ti fie plina de realizariZiua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani!

Mesaje de Ziua Numelui - De ziua numelui tau cele mai frumoase dorinte sa devina realitateDe ziua numelui tau cele mai frumoase dorinte sa devina realitate. La multi ani!

Mesaje de Ziua Numelui - Cu ocazia sarbatorii zilei tale de numeCu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si sa ai parte numai de zile senine si insorite!

Mesaje de Ziua Numelui - La multi ani de ziua onomastica!La multi ani de ziua onomastica!

Mesaje de Ziua Numelui - La multi ani de ziua ta onomastica!La multi ani de ziua ta onomastica!

Mesaje de Ziua Numelui - La Multi Ani de ziua onomastica!Iti doresc pe vant ce bate, multa multa sanatate si pe stele ce lucesc fericire iti doresc. La Multi Ani de ziua onomastica!

Mesaje de Ziua Numelui - La multi ani de ziua ta onomastica!O zi speciala pentru un angajat deosebit. La multi ani de ziua ta onomastica!

TOTAL: 51

Cele mai importante zile de sfinti in calendarul crestin-ortodox sunt urmatoarele: Sf. Vasile, Sf. Ioan, Sf. Gheorghe, Sf. Constantin si Elena, Sf. Petru si Pavel, Sf. Ilie, Sf. Maria, Sf. Paraschiva, Sf. Dumitru, Sf. Mihail si Gavril, Sf. Andrei, Sf. Nicolae, Sf. Stefan.

#ziuanumelui

Mesaje Urari Felicitari

Trimiteti mesaje onomastice de ziua numelui familiei, prietenilor si tuturor partenerilor dumneavoastra care poarta nume de sfinti.