Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril

8 Noiembrie - Sfinții Mihail si Gavriil

In fiecare an, pe data de 8 noiembrie, Biserica cinsteste Soborul Sfintilor Mihail si Gavriil si a tuturor Puterilor ceresti celor fara de trupuri. Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele Sfintii Mihail si Gavril!

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune La multi ani de Sf. Mihail si Gavriil!De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire. La multi ani de Sf. Mihail si Gavriil!

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - La multi ani, Mihai!Sper ca ziua numelui tau sa iti aduca multe motive de a sarbatori. La multi ani, Mihai!

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - Apropiidu-se o mare zi de sarbatoare, Sf. Mihail si GavrilApropiidu-se o mare zi de sarbatoare, Sf. Mihail si Gavril si ziua numelui tau, primeste din partea mea multe urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor! La multi ani!

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunataDaca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari si sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani!

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - Sa ai parte de cat de multa fericire iti poate cuprinde inimaSa ai parte de cat de multa fericire iti poate cuprinde inima, de cat de multe zambete iti poate darui o zi si de toate binecuvantarile pe care ti le poate aduce viata. La multi ani, Gabriel, Gabriela, Mihai, Mihaela!

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - Toate florile din lume pentru tineToate florile din lume pentru tine, Gabi! Sa ai o zi superba si sa fii inconjurata doar de iubire!

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - La multi ani, plini de fericire si impliniriLa multi ani, plini de fericire si impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - O zi frumoasa si o viata plina de bucuriiO zi frumoasa si o viata plina de bucurii! La multi ani, Mihaela / Miha!

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - Scumpa Mihaela, iti doresc sa iti sarbatoresti ziua numeluiScumpa Mihaela, iti doresc sa iti sarbatoresti ziua numelui inconjurata de sanatate, fericire si de privirile pline de iubire ale celor dragi tie!

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - De Sf. Mihail si Gavriil, fie ca cei dragiDe Sf. Mihail si Gavriil, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!

TOTAL: 79

Ce nume se sărbătoresc de Sfântul Mihail și Gavriil? Cei care poartă numele de Mihail, Gavril, Mihai, Mihaela, Michi, Mişa, Mihăiţă, Mişu, Mihnea, Mihăilă, Mihalache, Mihalcea, Mihu, Gabriel, Gabriela, Gabi, Gabiță, Gavriil, Gavrilă sau alte derivate își serbează pe 8 noiembrie ziua numelui. Pe 8 noiembrie nu ii praznuim doar pe Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil, ci pe toate cetele ingeresti care nu s-au despartit de Dumnezeu.

#sfintiimihailsigavril #mihailsigavriil

Mesaje Urari Felicitari

In fiecare an, pe data de 8 noiembrie, Biserica cinsteste Soborul Sfintilor Mihail si Gavriil si a tuturor Puterilor ceresti celor fara de trupuri. Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele Sfintii Mihail si Gavril!