Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril

8 Noiembrie - Sfinții Mihail si Gavriil

In fiecare an, pe data de 8 noiembrie, Biserica cinsteste Soborul Sfintilor Mihail si Gavriil si a tuturor Puterilor ceresti celor fara de trupuri. Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele Sfintii Mihail si Gavril!

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - Ingerul Mihail sa iti calauzeasca pasiiIngerul Mihail sa iti calauzeasca pasii, sa iti aduca bucurie in suflet si sa fie intotdeauna cu tine! La multi ani!

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - La multi ani, de Sfintii Mihail si Gavril!La multi ani, de Sfintii Mihail si Gavril! Sa ai parte de multa sanatate, bucurii si impliniri cat cuprinde si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu!

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - La multi ani, dragul meu Mihai!La multi ani, dragul meu Mihai! Ziua numelui tau sa-ti fie luminoasa si fericita si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta!

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - De Sfintii Mihail si Gavril iti urez numai impliniri si fericire!De Sfintii Mihail si Gavril iti urez numai impliniri si fericire!

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - Ziua numelui sa-ti fie plina de realizariZiua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani, de ziua numelui!

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - De ziua numelui tauDe ziua numelui tau cele mai frumoase dorinte sa devina realitate. La multi ani, Gabriela!

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - Fie ca sfintii ce te protejaza sa-ti aduca mult norocFie ca sfintii ce te protejaza sa-ti aduca mult noroc, fericire si impliniri. La multi ani!

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - Iti doresc numai bine! La multi ani!Iti doresc numai bine! La multi ani!

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - Felicitari de ziua numelui tauFelicitari de ziua numelui tau! La multi ani, Mihai, Mihaela, Mihaita, Misu, Gabriel, Gabriela, Gabi, Gabita, Gavril!

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - Sa ai o zi de nume minunata! La multi ani, Mihaela!Sa ai o zi de nume minunata! La multi ani, Mihaela!

TOTAL: 79

Ce nume se sărbătoresc de Sfântul Mihail și Gavriil? Cei care poartă numele de Mihail, Gavril, Mihai, Mihaela, Michi, Mişa, Mihăiţă, Mişu, Mihnea, Mihăilă, Mihalache, Mihalcea, Mihu, Gabriel, Gabriela, Gabi, Gabiță, Gavriil, Gavrilă sau alte derivate își serbează pe 8 noiembrie ziua numelui. Pe 8 noiembrie nu ii praznuim doar pe Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil, ci pe toate cetele ingeresti care nu s-au despartit de Dumnezeu.

#sfintiimihailsigavril #mihailsigavriil

Mesaje Urari Felicitari

In fiecare an, pe data de 8 noiembrie, Biserica cinsteste Soborul Sfintilor Mihail si Gavriil si a tuturor Puterilor ceresti celor fara de trupuri. Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele Sfintii Mihail si Gavril!