Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril

8 Noiembrie - Sfinții Mihail si Gavriil

In fiecare an, pe data de 8 noiembrie, Biserica cinsteste Soborul Sfintilor Mihail si Gavriil si a tuturor Puterilor ceresti celor fara de trupuri. Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele Sfintii Mihail si Gavril!

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - La mulţi ani, de Sfinţii Mihail şi Gavriil!La mulţi ani, de Sfinţii Mihail şi Gavriil! Să ai parte de multă sănătate, bucurii, împliniri şi să te bucuri de această zi frumoasă mereu!

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - Scumpă Mihaela...Scumpă Mihaela, îţi doresc să îţi sărbătoreşti ziua numelui înconjurată de sănătate, fericire şi de privirile pline de iubire ale celor dragi ţie!

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - La mulţi ani, Mihaela!Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieţii tale, lasă-i astăzi să se împletească într-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii să-ţi împodobească viaţa şi să-ţi vezi împlinite toate dorinţele. La mulţi ani, Mihaela!

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - La mulţi ani, Mihai!Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu iţi urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări şi să îţi umple sufletul de voie bună. La mulţi ani, Mihai!

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - La mulţi ani, Gabriela!Pentru că este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului numai bine. La mulţi ani, Gabriela!

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - La mulţi ani, Gabi!Ziua numelui să-ţi fie plină de realizari şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta! La mulţi ani, Gabi!

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - Să ai o zi minunată!Fie ca Sfinţii ce te protejază să-ţi aducă mult noroc, fericire şi împliniri. Să ai o zi minunată!

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - La mulţi ani!Îngerul Gavril, înger al Bunei Vestiri, să îţi călăuzească paşii Gabriel/Gabriela şi să ai parte de o zi la fel de frumoasă ca tine La mulţi ani!

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - Să ai o zi minunată!Fie ca sfintii ce te protejază să-ţi aducă mult noroc, fericire şi împliniri. Să ai o zi minunată!

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - Îţi doresc o zi de Sfinţii Mihail şi Gavril cât mai frumoasă!Fie ca toate întâmplările frumoase şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfinţii Mihail şi Gavril cât mai frumoasă!

TOTAL: 79

Ce nume se sărbătoresc de Sfântul Mihail și Gavriil? Cei care poartă numele de Mihail, Gavril, Mihai, Mihaela, Michi, Mişa, Mihăiţă, Mişu, Mihnea, Mihăilă, Mihalache, Mihalcea, Mihu, Gabriel, Gabriela, Gabi, Gabiță, Gavriil, Gavrilă sau alte derivate își serbează pe 8 noiembrie ziua numelui. Pe 8 noiembrie nu ii praznuim doar pe Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil, ci pe toate cetele ingeresti care nu s-au despartit de Dumnezeu.

#sfintiimihailsigavril #mihailsigavriil

Mesaje Urari Felicitari

In fiecare an, pe data de 8 noiembrie, Biserica cinsteste Soborul Sfintilor Mihail si Gavriil si a tuturor Puterilor ceresti celor fara de trupuri. Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele Sfintii Mihail si Gavril!