Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril

8 Noiembrie - Sfinții Mihail si Gavriil

In fiecare an, pe data de 8 noiembrie, Biserica cinsteste Soborul Sfintilor Mihail si Gavriil si a tuturor Puterilor ceresti celor fara de trupuri. Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele Sfintii Mihail si Gavril!

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - La mulți ani, de Sf. Mihail si Gavriil!Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulți ani, de Sf. Mihail si Gavriil!

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - La mulți ani, Gabriel!Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate şi fericire. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - La mulți ani, Mihai!De ziua numelui tău cele mai frumoase dorințe să devină realitate.

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - La mulți ani!În această Sfântă zi, îți doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor și fie ca Sfintii Mihail si Gavriil să te călăuzească mereu in viață.

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - Să ai o zi de Sfintii Mihail si Gavriil minunată!Fie ca Sfinții ce te protejază să-ți aduca mult noroc, fericire și împliniri. Să ai o zi de Sfintii Mihail si Gavriil minunată!

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - La mulți ani de Sfintii Mihail si Gavriil!De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate. Să se indeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui.

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - La mulți ani, Mihai!De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui.

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - La mulți ani, Mihai!Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate.

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - La mulți ani!Cu ocazia zilei Sf. Mihail si Gavriil, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire.

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - La mulți ani, de Sf. Mihail si Gavriil!La mulți ani, de Sf. Mihail si Gavriil! Să ai parte de multă sănătate, bucurii și multe împliniri. Să te bucuri de această zi frumoasă mereu.

TOTAL: 79

Ce nume se sărbătoresc de Sfântul Mihail și Gavriil? Cei care poartă numele de Mihail, Gavril, Mihai, Mihaela, Michi, Mişa, Mihăiţă, Mişu, Mihnea, Mihăilă, Mihalache, Mihalcea, Mihu, Gabriel, Gabriela, Gabi, Gabiță, Gavriil, Gavrilă sau alte derivate își serbează pe 8 noiembrie ziua numelui. Pe 8 noiembrie nu ii praznuim doar pe Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil, ci pe toate cetele ingeresti care nu s-au despartit de Dumnezeu.

#sfintiimihailsigavril #mihailsigavriil

Mesaje Urari Felicitari

In fiecare an, pe data de 8 noiembrie, Biserica cinsteste Soborul Sfintilor Mihail si Gavriil si a tuturor Puterilor ceresti celor fara de trupuri. Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele Sfintii Mihail si Gavril!