Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril

8 Noiembrie - Sfinții Mihail si Gavriil

In fiecare an, pe data de 8 noiembrie, Biserica cinsteste Soborul Sfintilor Mihail si Gavriil si a tuturor Puterilor ceresti celor fara de trupuri. Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele Sfintii Mihail si Gavril!

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - La mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebookLa mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebook care poartă numele Sfintilor Mihail si Gavriil .

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - La mulți ani!Sfintii Mihail si Gavriil să-ți dea sănătate și putere să lupți pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii și fericire alături de familie și cei dragi.

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - La mulți ani!Celor care poartă numele Sfintilor Mihail si Gavriil le doresc sănătate și fericire.

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - La mulți ani de Sfintii Mihail si Gavriil!Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. La mulți ani de Sfintii Mihail si Gavriil!

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - La mulți ani de Sfintii Mihail si Gavriil!Sper ca ziua numelui tău să iți aducă multe motive de a sărbatori.

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - La mulți ani de Sfintii Mihail si Gavriil!La mulți ani pentru toți prietenii mei care poartă numele Sfintilor Mihail si Gavriil!

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - La mulți ani!De Sfintii Mihail si Gavriil, zi Sfântă, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare și iubitoare.

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - 8 Noiembrie - Sfintii Mihail si GavriilLa mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebook care poartă numele Sfintilor Mihail si Gavriil!

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril - La mulți ani!Multă sănătate și fericire pentru toți cei ce se sărbătoresc de Sfintii Mihail si Gavriil!

TOTAL: 79

Ce nume se sărbătoresc de Sfântul Mihail și Gavriil? Cei care poartă numele de Mihail, Gavril, Mihai, Mihaela, Michi, Mişa, Mihăiţă, Mişu, Mihnea, Mihăilă, Mihalache, Mihalcea, Mihu, Gabriel, Gabriela, Gabi, Gabiță, Gavriil, Gavrilă sau alte derivate își serbează pe 8 noiembrie ziua numelui. Pe 8 noiembrie nu ii praznuim doar pe Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil, ci pe toate cetele ingeresti care nu s-au despartit de Dumnezeu.

#sfintiimihailsigavril #mihailsigavriil

Mesaje Urari Felicitari

In fiecare an, pe data de 8 noiembrie, Biserica cinsteste Soborul Sfintilor Mihail si Gavriil si a tuturor Puterilor ceresti celor fara de trupuri. Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele Sfintii Mihail si Gavril!