Mesaje de Sfintii Constantin si Elena

21 Mai - Sfinții Împărați Constantin și Elena

Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele Sfintilor Constantin si Elena!

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - La multi ani, Constantin/Elena!De ziua numelui tau, Iti doresc noroc, fericire si sanatate. Sa ti se Indeplineasca toate dorintele. La multi ani, Constantin/Elena!

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - E primavara, e soare si e ziua numelui tauZi de sarbatoare! E primavara, e soare si e ziua numelui tau! La multi ani drag prieten, sa ramai peste ani la fel cum esti acum!

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - La multi ani si mult noroc In aceasta zi speciala.La multi ani si mult noroc In aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Cu ocazia Sfintilor Constantin si Elena, Iti dorim sanatate si numai bucurii.

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - La Multi Ani! Fie ca Sfantul Constantin al carui nume Il porti sa-si coboare ochii asupra taLa Multi Ani! Fie ca Sfantul Constantin al carui nume Il porti sa-si coboare ochii asupra ta si sa Iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca...Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, ce doresti sa se Implineasca!

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - Florile din luna mai sa Iti aduca multa iubire In sufletFlorile din luna mai sa Iti aduca multa iubire In suflet, sanatate, admiratia celor dragi si multe dorinte Implinite. La multi ani de ziua numelui!

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - Iti doresc sa ai parte de o zi de nume minunataIti doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa stii ca esti si vei fi mereu iubit/a de toti prietenii tai.

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - La zi aniversara, noi Iti uram numai de binebLa zi aniversara, noi Iti uram numai de bine, Iti dorim sanatate, Impliniri, realizari si Iti uram un sincer "La multi ani!"

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - La multi ani! Sfintii Constantin si Elena sa te calauzeasca mereu!La multi ani! Sfintii Constantin si Elena sa te calauzeasca mereu!

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - Draga Lena, esti cea mai buna prietena pe care o poate avea cineva.Draga Lena, esti cea mai buna prietena pe care o poate avea cineva. Primeste asadar, din partea mea, multe ganduri bune, urari de sanatate si un ‘La multi ani’ din suflet!

TOTAL: 56

Ortodocsii si catolicii ii serbeaza pe 21 mai pe Sfintii Imparati Constantin si Elena, datorita carora crestinismul a devenit religie permisa, jertfele sangeroase au fost interzise si duminica a fost stabilita zi de odihna in Imperiul Roman. La multi ani de Sfintii Constantin si Elena pentru Constantin, Costel, Costica Costin, Costinel, Costi, Elena, Ileana, Lenuta, Constanta, Constantina, Leana, Nuti!

#constantinsielena

Mesaje Urari Felicitari

Ortodocsii si catolicii ii serbeaza pe 21 mai pe Sfintii Imparati Constantin si Elena, datorita carora crestinismul a devenit religie permisa, jertfele sangeroase au fost interzise si duminica a fost stabilita zi de odihna in Imperiul Roman. Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele Sfintilor Constantin si Elena!