Mesaje de Sfintii Constantin si Elena

21 Mai - Sfinții Împărați Constantin și Elena

Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele Sfintilor Constantin si Elena!

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - La mulți ani, Costel!Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate şi fericire. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - La mulți ani!Cu ocazia zilei Sf. Constantin si Elena, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire.

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - La mulți ani!Sfintii Constantin si Elena să-ți dea sănătate și putere să lupți pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii și fericire alături de familie și cei dragi.

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - La mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebookLa mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebook care poartă numele Sfintilor Constantin si Elena .

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - 21 Mai - Sfintii Constantin si ElenaLa mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebook care poartă numele Sfintilor Constantin si Elena!

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - La mulți ani!Multă sănătate și fericire pentru toți cei ce se sărbătoresc de Sfintii Constantin si Elena!

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - La mulți ani!Sfintii Constantin si Elena să te călăuzească mereu, să-ți dea un munte de sănătate, o mare de iubire și un ocean de fericire. Ne gândim cu toții la tine și îți urăm tot binele din lume.

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - La mulţi ani de ziua numelui tău!În această zi specială îţi transmit cele mai sincere urări. Să ai o viaţa plină de lucruri bune, iar Sfintii Constantin si Elena, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua numelui tău!

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - La mulți ani, Constantin!Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate.

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - La mulți ani!De Sfintii Constantin si Elena, zi Sfântă, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare și iubitoare.

TOTAL: 56

Ortodocsii si catolicii ii serbeaza pe 21 mai pe Sfintii Imparati Constantin si Elena, datorita carora crestinismul a devenit religie permisa, jertfele sangeroase au fost interzise si duminica a fost stabilita zi de odihna in Imperiul Roman. La multi ani de Sfintii Constantin si Elena pentru Constantin, Costel, Costica Costin, Costinel, Costi, Elena, Ileana, Lenuta, Constanta, Constantina, Leana, Nuti!

#constantinsielena

Mesaje Urari Felicitari

Ortodocsii si catolicii ii serbeaza pe 21 mai pe Sfintii Imparati Constantin si Elena, datorita carora crestinismul a devenit religie permisa, jertfele sangeroase au fost interzise si duminica a fost stabilita zi de odihna in Imperiul Roman. Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele Sfintilor Constantin si Elena!