Mesaje de Sfintii Constantin si Elena

21 Mai - Sfinții Împărați Constantin și Elena

Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele Sfintilor Constantin si Elena!

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - Cele mai calde urari de bine, sanatate si fericire, de ziua numelui. La multi ani!Cele mai calde urari de bine, sanatate si fericire, de ziua numelui. La multi ani!

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - La multi Ani si sa ai parte de un ocean de sanatate, un munte de noroc si un camion cu bani!La multi Ani si sa ai parte de un ocean de sanatate, un munte de noroc si un camion cu bani!

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - Iti doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa stii ca esti si vei fi mereu iubit/a de toti prietenii tai!Iti doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa stii ca esti si vei fi mereu iubit/a de toti prietenii tai!

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - Iti urez la multi ani pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Constantin pe care Il reprezinti sa-si coboare ochii asupra taIti urez la multi ani pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Constantin pe care Il reprezinti sa-si coboare ochii asupra ta si sa Iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros La multi aniCu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros "La multi ani", multa sanatate multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi!

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - Fie ca toate Implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va Insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Constantin si Elena cat mai frumoasa!Fie ca toate Implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va Insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Constantin si Elena cat mai frumoasa!

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - O zi speciala pentru un angajat deosebit. La multi ani de ziua numelui tau!La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala.O zi speciala pentru un angajat deosebit. La multi ani de ziua numelui tau!La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii!

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata,Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani!

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - Un zambet are puterea de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata. La Multi Ani!Un zambet are puterea de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata. La Multi Ani!

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - Felicitari cu ocazia acestei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani!Felicitari cu ocazia acestei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani!

TOTAL: 56

Ortodocsii si catolicii ii serbeaza pe 21 mai pe Sfintii Imparati Constantin si Elena, datorita carora crestinismul a devenit religie permisa, jertfele sangeroase au fost interzise si duminica a fost stabilita zi de odihna in Imperiul Roman. La multi ani de Sfintii Constantin si Elena pentru Constantin, Costel, Costica Costin, Costinel, Costi, Elena, Ileana, Lenuta, Constanta, Constantina, Leana, Nuti!

#constantinsielena

Mesaje Urari Felicitari

Ortodocsii si catolicii ii serbeaza pe 21 mai pe Sfintii Imparati Constantin si Elena, datorita carora crestinismul a devenit religie permisa, jertfele sangeroase au fost interzise si duminica a fost stabilita zi de odihna in Imperiul Roman. Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele Sfintilor Constantin si Elena!