Mesaje de Sfintii Constantin si Elena

21 Mai - Sfinții Împărați Constantin și Elena

Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele Sfintilor Constantin si Elena!

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - E sarbatoare mare azi, pentru ca tu, cea mai buna prietena a mea, te bucuri de ziua numelui tau.E sarbatoare mare azi, pentru ca tu, cea mai buna prietena a mea, te bucuri de ziua numelui tau. Si astfel ma bucur si eu cu tine si Iti spun ca voi fi mereu alaturi de tine!

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - Vreau sa iti urez toate cele bune de Constantin si ElenaVreau sa iti urez toate cele bune, de "Constantin si Elena"! Sfantul caruia ii porti numele sa te ocroteasca mereu!

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - La multi ani de Sfintii Constantin si ElenaCu ocazia onomasticii, vreau sa iti spun ca pentru mine reprezinti totul in viata si ca sufletul meu iti doreste numai fericire si impliniri! La multi ani de Sfintii Constantin si Elena

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - De ziua ta, sfintii al caror nume Il porti sa Iti ocroteasca pasiiDe ziua ta, sfintii al caror nume Il porti sa Iti ocroteasca pasii si sa Iti aduca zambetul pe buze! La multi ani!

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - E ziua ta, draga Elena! Iti urez cele mai frumoase clipe, bucurie, speranta si multe, multe Impliniri!E ziua ta, draga Elena! Iti urez cele mai frumoase clipe, bucurie, speranta si multe, multe Impliniri!

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - La multi ani, cu ocazia zilei de Sfintii Constantin si ElenaLa multi ani, cu ocazia zilei de "Sfintii Constantin si Elena"! Sa ai parte de bucurii

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - La multi ani! E ziua numelui tau, asa ca Iti urez si eu tot binele din lume!La multi ani! E ziua numelui tau, asa ca Iti urez si eu tot binele din lume!

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - Cu ocazia zilei de nume, Iti doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire!Cu ocazia zilei de nume, Iti doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire!

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - Cu ocazia zilei onomastice, Iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucuriiCu ocazia zilei onomastice, Iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de Impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - La Multi Ani! Sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale.La Multi Ani! Sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale.

TOTAL: 56

Ortodocsii si catolicii ii serbeaza pe 21 mai pe Sfintii Imparati Constantin si Elena, datorita carora crestinismul a devenit religie permisa, jertfele sangeroase au fost interzise si duminica a fost stabilita zi de odihna in Imperiul Roman. La multi ani de Sfintii Constantin si Elena pentru Constantin, Costel, Costica Costin, Costinel, Costi, Elena, Ileana, Lenuta, Constanta, Constantina, Leana, Nuti!

#constantinsielena

Mesaje Urari Felicitari

Ortodocsii si catolicii ii serbeaza pe 21 mai pe Sfintii Imparati Constantin si Elena, datorita carora crestinismul a devenit religie permisa, jertfele sangeroase au fost interzise si duminica a fost stabilita zi de odihna in Imperiul Roman. Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele Sfintilor Constantin si Elena!