Mesaje de Sfintii Constantin si Elena

21 Mai - Sfinții Împărați Constantin și Elena

Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele Sfintilor Constantin si Elena!

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - Sper ca ziua numelui tau sa iti aduca multe motive de a sarbatori. La multi ani!Sper ca ziua numelui tau sa iti aduca multe motive de a sarbatori. La multi ani!

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - La mulți ani, Costel si Ileana!De ziua numelui tău cele mai frumoase dorințe să devină realitate.

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - La mulți ani de Sfintii Constantin si Elena!De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate. Să se indeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui.

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - La mulți ani, Elena!De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui.

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - La mulți ani de Sfintii Constantin si Elena!Ziua numelui să-ți fie plină de realizări și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani de Sfintii Constantin si Elena!

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - La mulți ani!Sper ca Sărbătoarea Sfintilor Constantin si Elena să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și succes!

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - La mulți ani!În această Sfântă zi, îți doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor și fie ca Sfintii Constantin si Elena să te călăuzească mereu in viață.

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - La mulți ani!Celor care poartă numele Sfintilor Constantin si Elena le doresc sănătate și fericire.

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - Iți doresc o zi de Sfintii Constantin si Elena cât mai frumoasă!Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțeasca pretutindeni. Iți doresc o zi de Sfintii Constantin si Elena cât mai frumoasă!

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena - La mulți ani de Sfintii Constantin si Elena!Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. La mulți ani de Sfintii Constantin si Elena!

TOTAL: 56

Ortodocsii si catolicii ii serbeaza pe 21 mai pe Sfintii Imparati Constantin si Elena, datorita carora crestinismul a devenit religie permisa, jertfele sangeroase au fost interzise si duminica a fost stabilita zi de odihna in Imperiul Roman. La multi ani de Sfintii Constantin si Elena pentru Constantin, Costel, Costica Costin, Costinel, Costi, Elena, Ileana, Lenuta, Constanta, Constantina, Leana, Nuti!

#constantinsielena

Mesaje Urari Felicitari

Ortodocsii si catolicii ii serbeaza pe 21 mai pe Sfintii Imparati Constantin si Elena, datorita carora crestinismul a devenit religie permisa, jertfele sangeroase au fost interzise si duminica a fost stabilita zi de odihna in Imperiul Roman. Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele Sfintilor Constantin si Elena!