Mesaje de Sfantul Ilie

20 Iulie - Sfântul Ilie

In data de 20 iulie, Biserica Ortodoxa Romana sarbatoreste ridicarea la cer a Sfantului Mare Proroc Ilie, Tesviteanul. Aici gasiti mesaje de sfantul Ilie, urari de Sfantul Ilie, mesaje pentru cei care poarte numele Sfantului Ilie

Mesaje de Sfantul Ilie - La multi ani de Sfantul IlieAdierea vantului lin al acestei zile frumoase de vara sa te mangaie cu mirosul imbietor al florilor iar sufletul sa-ti ramana deschis catre calea fericirii si implinirii eterne. La multi ani de Sfantul Ilie!

Mesaje de Sfantul Ilie - La multi ani de Sfantul Ilie!Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. Multa sanatate! La multi ani de Sfantul Ilie!

Mesaje de Sfantul Ilie - Fie ca Sfantul Ilie pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioaraIti urez la multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Ilie pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Mesaje de Sfantul Ilie - Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture ... La multi ani de Sfantul Ilie!Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori. La multi ani de Sfantul Ilie!

Mesaje de Sfantul Ilie - De Sf. Ilie Iti doresc sa invingi orice furtuna si sa ramai in orice moment un cer seninIn aceasta zi, cand numele tau este celebrat, se sarbatoreste cel mai mare facator de minuni si aducator de ploi in vreme de seceta, Sf. Ilie. Iti doresc sa invingi orice furtuna si sa ramai in orice moment un cer senin!

Mesaje de Sfantul Ilie - La Multi Ani IliutaLa Multi Ani Iliuta si sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale.

Mesaje de Sfantul Ilie - La multi ani Ilie, sa ai parte de un ocean de sanatateLa multi ani Ilie, sa ai parte de un ocean de sanatate, un munte de noroc si un camion cu bani!

Mesaje de Sfantul Ilie - Sfantul Ilie sa te calauzeasca mereu!La multi ani! si Sfantul Ilie sa te calauzeasca mereu!

Mesaje de Sfantul Ilie - Un sincer: La multi ani Ilie!Un ocean de sanatate, Un munte de noroc, Un camion cu bani, Si un sincer: La multi ani Ilie!

Mesaje de Sfantul Ilie - La multi ani de Sfantul Ilie!Ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer La multi ani de Sfantul Ilie!

TOTAL: 57

Unul dintre cei mai importanti prooroci din Vechiul Testament, Sf. Ilie este celebrat ca un mare facator de minuni si aducator de ploi în vreme de seceta

#sfantulilie, #ilie

Mesaje Urari Felicitari

In data de 20 iulie, Biserica Ortodoxa Romana sarbatoreste ridicarea la cer a Sfantului Mare Proroc Ilie, Tesviteanul. Aici gasiti mesaje de sfantul Ilie, urari de Sfantul Ilie, mesaje pentru cei care poarte numele Sfantului Ilie.