Mesaje de Sfantul Ilie

20 Iulie - Sfântul Ilie

In data de 20 iulie, Biserica Ortodoxa Romana sarbatoreste ridicarea la cer a Sfantului Mare Proroc Ilie, Tesviteanul. Aici gasiti mesaje de sfantul Ilie, urari de Sfantul Ilie, mesaje pentru cei care poarte numele Sfantului Ilie

Mesaje de Sfantul Ilie - La multi ani, Ilie!Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani, Ilie!

Mesaje de Sfantul Ilie - La mulţi ani de ziua numelui pentru IlieLa mulţi ani de ziua numelui pentru Ilie, Ilinca, Iliuţă, Lică, Eliana, Eliade, Ilieş, Ilia, Iliuş, Iliev, Eliana, Ilia!

Mesaje de Sfantul Ilie - La mulți ani!Cu ocazia zilei Sf. Ilie, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire.

Mesaje de Sfantul Ilie - La mulţi ani de ziua numelui tău!În această zi specială îţi transmit cele mai sincere urări. Să ai o viaţa plină de lucruri bune, iar Sfantul Ilie, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua numelui tău!

Mesaje de Sfantul Ilie - La mulți ani, Eliana!De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui.

Mesaje de Sfantul Ilie - La mulți ani!Sfantul Ilie să te călăuzească mereu, să-ți dea un munte de sănătate, o mare de iubire și un ocean de fericire. Ne gândim cu toții la tine și îți urăm tot binele din lume.

Mesaje de Sfantul Ilie - La mulți ani!Sfantul Ilie să-ți dea sănătate și putere să lupți pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii și fericire alături de familie și cei dragi.

Mesaje de Sfantul Ilie - La mulți ani!Multă sănătate și fericire pentru toți cei ce se sărbătoresc de Sfantul Ilie!

Mesaje de Sfantul Ilie - La mulți ani, Ilie si Ilinca!De ziua numelui tău cele mai frumoase dorințe să devină realitate.

Mesaje de Sfantul Ilie - La mulți ani de Sfantul Ilie!De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate. Să se indeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui.

TOTAL: 57

Unul dintre cei mai importanti prooroci din Vechiul Testament, Sf. Ilie este celebrat ca un mare facator de minuni si aducator de ploi în vreme de seceta

#sfantulilie, #ilie

Mesaje Urari Felicitari

In data de 20 iulie, Biserica Ortodoxa Romana sarbatoreste ridicarea la cer a Sfantului Mare Proroc Ilie, Tesviteanul. Aici gasiti mesaje de sfantul Ilie, urari de Sfantul Ilie, mesaje pentru cei care poarte numele Sfantului Ilie.