Mesaje de Sfantul Ilie

20 Iulie - Sfântul Ilie

In data de 20 iulie, Biserica Ortodoxa Romana sarbatoreste ridicarea la cer a Sfantului Mare Proroc Ilie, Tesviteanul. Aici gasiti mesaje de sfantul Ilie, urari de Sfantul Ilie, mesaje pentru cei care poarte numele Sfantului Ilie

Mesaje de Sfantul Ilie - La mulți ani!Sper ca Sărbătoarea Sfantului Ilie să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și succes!

Mesaje de Sfantul Ilie - La mulți ani, Ilinca!Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate şi fericire. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Mesaje de Sfantul Ilie - Iți doresc o zi de Sfantul Ilie cât mai frumoasă!Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțeasca pretutindeni. Iți doresc o zi de Sfantul Ilie cât mai frumoasă!

Mesaje de Sfantul Ilie - Fie ca Sfantul Ilie pe care îl reprezinţi, să-și coboare ochii asupra taÎți urez La Mulți Ani, pentru că porţi acest nume. Fie ca Sfantul Ilie pe care îl reprezinţi, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniştea interioară.

Mesaje de Sfantul Ilie - 20 Iulie - Sfantul IlieLa mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebook care poartă numele Sfantului Ilie!

Mesaje de Sfantul Ilie - La mulți ani, de Sf. Ilie!Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulți ani, de Sf. Ilie!

Mesaje de Sfantul Ilie - La mulți ani de Sfantul Ilie!La mulți ani pentru toți prietenii mei care poartă numele Sfantului Ilie!

Mesaje de Sfantul Ilie - La mulți ani, de Sf. Ilie!La mulți ani, de Sf. Ilie! Să ai parte de multă sănătate, bucurii și multe împliniri. Să te bucuri de această zi frumoasă mereu.

Mesaje de Sfantul Ilie - La mulți ani de Sfantul Ilie!Ziua numelui să-ți fie plină de realizări și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani de Sfantul Ilie!

Mesaje de Sfantul Ilie - La mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebookLa mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebook care poartă numele Sfantului Ilie .

TOTAL: 57

Unul dintre cei mai importanti prooroci din Vechiul Testament, Sf. Ilie este celebrat ca un mare facator de minuni si aducator de ploi în vreme de seceta

#sfantulilie, #ilie

Mesaje Urari Felicitari

In data de 20 iulie, Biserica Ortodoxa Romana sarbatoreste ridicarea la cer a Sfantului Mare Proroc Ilie, Tesviteanul. Aici gasiti mesaje de sfantul Ilie, urari de Sfantul Ilie, mesaje pentru cei care poarte numele Sfantului Ilie.