Mesaje de Sfantul Ilie

20 Iulie - Sfântul Ilie

In data de 20 iulie, Biserica Ortodoxa Romana sarbatoreste ridicarea la cer a Sfantului Mare Proroc Ilie, Tesviteanul. Aici gasiti mesaje de sfantul Ilie, urari de Sfantul Ilie, mesaje pentru cei care poarte numele Sfantului Ilie

Mesaje de Sfantul Ilie - Iti doresc o zi de Sf. Ilie cat mai frumoasa!Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Ilie cat mai frumoasa!

Mesaje de Sfantul Ilie - Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!La multi ani, plini de fericire si de impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

Mesaje de Sfantul Ilie - La multi ani Ilie!Sa-ti dea Domnul sanatate, Judecata inteleapta, Viata lunga pamanteasca, Ce doresti sa se-implineasca! La multi ani Ilie!

Mesaje de Sfantul Ilie - La Multi Ani de Sf. Ilie!Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata. La Multi Ani de Sf. Ilie!

Mesaje de Sfantul Ilie - Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului ... La multi ani de Sf. Ilie!Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii, multa sanatate, si Dumnezeu sa te calauzeasca si sa oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine! Fie ca anii ce se scurg sa treaca, precum razele soarelui mangaie o floare ce sta sa infloreasca! La multi ani de Sf. Ilie!

Mesaje de Sfantul Ilie - La multi ani dragul meu Ilie!Se spune ca iubitii sunt ca luna, iar fratii ca stelele. Eu am observat ca cerul poate arata bine fara luna, dar niciodata fara stele, adica fara tine. La multi ani dragul meu Ilie!

Mesaje de Sfantul Ilie - Este ziua numelui tau! La Multi Ani Ilie!E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau! La Multi Ani Ilie!

Mesaje de Sfantul Ilie - La Multi Ani de Sf. Ilie Tesviteanul!Un cer albastru fara nori, in calea ta sa fie, Sa ai in viata numai flori, noroc si bucurie! La Multi Ani de Sf. Ilie Tesviteanul!

Mesaje de Sfantul Ilie - Sfantul Ilie caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare ziSfantul Ilie caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

Mesaje de Sfantul Ilie - Ilie, iti doresc sa ai parte de o zi de nume minunataIlie, iti doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa stii ca esti si vei fi mereu iubit de toti prietenii tai.

TOTAL: 57

Unul dintre cei mai importanti prooroci din Vechiul Testament, Sf. Ilie este celebrat ca un mare facator de minuni si aducator de ploi în vreme de seceta

#sfantulilie, #ilie

Mesaje Urari Felicitari

In data de 20 iulie, Biserica Ortodoxa Romana sarbatoreste ridicarea la cer a Sfantului Mare Proroc Ilie, Tesviteanul. Aici gasiti mesaje de sfantul Ilie, urari de Sfantul Ilie, mesaje pentru cei care poarte numele Sfantului Ilie.