Mesaje de Sfantul Ilie

20 Iulie - Sfântul Ilie

In data de 20 iulie, Biserica Ortodoxa Romana sarbatoreste ridicarea la cer a Sfantului Mare Proroc Ilie, Tesviteanul. Aici gasiti mesaje de sfantul Ilie, urari de Sfantul Ilie, mesaje pentru cei care poarte numele Sfantului Ilie

Mesaje de Sfantul Ilie - De ziua numelui tau ... La multi ani Ilie!De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani Ilie!

Mesaje de Sfantul Ilie - Iti doresc ca de ziua Sfantului IlieIti doresc ca de ziua Sfantului Ilie sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!

Mesaje de Sfantul Ilie - La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala de Sfantul IlieLa multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala de Sfantul Ilie. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii!

Mesaje de Sfantul Ilie - Fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese ... La multi ani de Sf. Ilie!Fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! La multi ani de Sf. Ilie!

Mesaje de Sfantul Ilie - La multi ani Ilie!Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani Ilie!

Mesaje de Sfantul Ilie - La multi ani de Sfantul Ilie!Cu ocazia zilei Sfintisorului tau, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani de Sfantul Ilie!

Mesaje de Sfantul Ilie - Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatateCu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si insorite!

Mesaje de Sfantul Ilie - Felicitari cu ocazia acestei zile de Sf. IlieFelicitari cu ocazia acestei zile de Sf. Ilie. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani!

Mesaje de Sfantul Ilie - Ilie, cineva acolo sus te iubesteIlie, cineva acolo sus te iubeste... cineva aici jos tine tare mult la tine. La multi ani!

Mesaje de Sfantul Ilie - Ilie, cu ocazia zilei de nume, iti doresc un munte de sanatateIlie, cu ocazia zilei de nume, iti doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire!

TOTAL: 57

Unul dintre cei mai importanti prooroci din Vechiul Testament, Sf. Ilie este celebrat ca un mare facator de minuni si aducator de ploi în vreme de seceta

#sfantulilie, #ilie

Mesaje Urari Felicitari

In data de 20 iulie, Biserica Ortodoxa Romana sarbatoreste ridicarea la cer a Sfantului Mare Proroc Ilie, Tesviteanul. Aici gasiti mesaje de sfantul Ilie, urari de Sfantul Ilie, mesaje pentru cei care poarte numele Sfantului Ilie.