Mesaje de Sfantul Gheorghe

23 Aprilie - Sfântul Gheorghe

In fiecare an, la 23 aprilie, il praznuim pe Sfantul Mare Mucenic Gheorghe, purtatorul de biruinta. Sfantul Gheorghe s-a nascut in Capadocia, din parinti crestini. Aici gasesti mesaje de sfantul Gheorghe, urari de Sfantul Gheorghe, mesaje pentru cei care poarte numele Sfantului Gheorghe. La multi ani de Sfantul Gheorghe!

Mesaje de Sfantul Gheorghe - Astazi este o zi speciala pentru tine iar tu esti special pentru noi in fiecare ziAstazi este o zi speciala pentru tine iar tu esti special pentru noi in fiecare zi. Iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani fericiti de Sfantul Gheorghe!

Mesaje de Sfantul Gheorghe - Va doresc o zi de Sf. Gheorghe cat mai frumoasaFie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Gheorghe cat mai frumoasa!

Mesaje de Sfantul Gheorghe - Fie ca incepand cu aceasta zi toate necazurile sa te ocoleascaFie ca incepand cu aceasta zi toate necazurile sa te ocoleasca, dragostea la tine in suflet sa poposeasca, sa ai doar zile insorite si multa, multa fericire!

Mesaje de Sfantul Gheorghe - Sfantul Mare Mucenic GheorgheIn zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru ca purtati numele Sfantului Mare Mucenic Gheorghe, va urez multa sanatate si fericire!

Mesaje de Sfantul Gheorghe - Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorinteleIti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!

Mesaje de Sfantul Gheorghe - Iti urez la multi ani pentru ca porti acest numeIti urez la multi ani pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Gheorghe, pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Mesaje de Sfantul Gheorghe - Ziua numelui sa fie luminoasaZiua numelui sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii! LA MULTI ANI!

Mesaje de Sfantul Gheorghe - La Multi Ani de Sfantul GheorgheSper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale. La Multi Ani de Sfantul Gheorghe!

Mesaje de Sfantul Gheorghe - La multi ani si fie ca Sfantul GheorgheLa multi ani si fie ca Sfantul Gheorghe sa te calauzeasca mereu!

Mesaje de Sfantul Gheorghe - Fie ca Sfantul Gheorghe sa te calauzeasca mereuLa multi ani! Fie ca Sfantul Gheorghe sa te calauzeasca mereu!

TOTAL: 86

Sfantul Mare Mucenic Gheorghe este unul dintre cei mai pretuiti sfinti. De neam bun, a imbratisat de tanar carierea armelor, distingandu-se repede prin curajul si abilitatile sale. În timpul prigoanei crestinilor, Sfantul si-a marturisit si el cu tarie credinta si, dupa amenintari si torturi, a fost executat din porunca aceluiasi imparat pe care il servise in lupte si razboaie.
Mesaje si urari pentru Gheorghe, Ghiorghe, George, Gheorghita, Ghiorghita, Ghita, Georgeta, Geta

#SfantulGheorghe #23Aprilie

Mesaje Urari Felicitari

In fiecare an, la 23 aprilie, il praznuim pe Sfantul Mare Mucenic Gheorghe, purtatorul de biruinta. Sfantul Gheorghe s-a nascut in Capadocia, din parinti crestini. Aici gasesti mesaje de sfantul Gheorghe, urari de Sfantul Gheorghe, mesaje pentru cei care poarte numele Sfantului Gheorghe. La multi ani de Sfantul Gheorghe!