Mesaje de Sfantul Gheorghe

23 Aprilie - Sfântul Gheorghe

In fiecare an, la 23 aprilie, il praznuim pe Sfantul Mare Mucenic Gheorghe, purtatorul de biruinta. Sfantul Gheorghe s-a nascut in Capadocia, din parinti crestini. Aici gasesti mesaje de sfantul Gheorghe, urari de Sfantul Gheorghe, mesaje pentru cei care poarte numele Sfantului Gheorghe. La multi ani de Sfantul Gheorghe!

Mesaje de Sfantul Gheorghe - La multi ani, de Sfantul Gheorghe!Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani, de Sfantul Gheorghe!

Mesaje de Sfantul Gheorghe - La multi ani, de Sfantul Gheorghe!Sa ai parte de sanatate, multe realizari si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La multi ani, de Sfantul Gheorghe!

Mesaje de Sfantul Gheorghe - Viata sa-ti ofere clipe minunate si bucurii nemaiintalnite. La multi ani fericitiSa fii mereu tanar si cu acelasi spirit vesel. Viata sa-ti ofere clipe minunate si bucurii nemaiintalnite. La multi ani fericiti de Sfantul Gheorghe!

Mesaje de Sfantul Gheorghe - La multi ani, George!Felicitari cu ocazia acestei zile, iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani, George!

Mesaje de Sfantul Gheorghe - Draga George, de ziua numelui tau iti dorim un sincer La Multi AniDraga George, de ziua numelui tau iti dorim un sincer La Multi Ani, sa ai parte de multi bani, sanatate si voie buna. Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!

Mesaje de Sfantul Gheorghe - Draga Gheroghe, de ziua numelui tau iti dorimDraga Gheroghe, de ziua numelui tau iti dorim un sincer LA MULTI ANI sa ai parte de multi bani, sanatate si voie buna. Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!

Mesaje de Sfantul Gheorghe - Zambeste si s-aveti parte de toata distractia si emotia specifica acestei zileZambeste si s-aveti parte de toata distractia si emotia specifica acestei zile, iar intreaga zi sa va fie binecuvantata cu fericire, bucurie, raze de soare si prietenie.

Mesaje de Sfantul Gheorghe - Este minunat sa stii ca cineva te place, cineva se gandeste la tineEste minunat sa stii ca cineva te place, cineva se gandeste la tine, cineva are nevoie de tine... dar e si mai minunat sa stii ca exista cineva care nu-ti uita niciodata ziua de nume. La Multi Ani!

Mesaje de Sfantul Gheorghe - Iti doresc sa ai parte de o zi de nume minunataIti doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa stii ca esti si vei fi mereu iubit de toti prietenii tai. La multi ani de Sfantul Gheorghe!

Mesaje de Sfantul Gheorghe - Sfantul Gheorghe al carui nume il porti sa te ocroteasca si sa te calauzeasca in viataDe ziua numelui tau iti doresc sa ai parte de succes, impliniri si sanatate. Sfantul Gheorghe al carui nume il porti sa te ocroteasca si sa te calauzeasca in viata. La multi ani!

TOTAL: 86

Sfantul Mare Mucenic Gheorghe este unul dintre cei mai pretuiti sfinti. De neam bun, a imbratisat de tanar carierea armelor, distingandu-se repede prin curajul si abilitatile sale. În timpul prigoanei crestinilor, Sfantul si-a marturisit si el cu tarie credinta si, dupa amenintari si torturi, a fost executat din porunca aceluiasi imparat pe care il servise in lupte si razboaie.
Mesaje si urari pentru Gheorghe, Ghiorghe, George, Gheorghita, Ghiorghita, Ghita, Georgeta, Geta

#SfantulGheorghe #23Aprilie

Mesaje Urari Felicitari

In fiecare an, la 23 aprilie, il praznuim pe Sfantul Mare Mucenic Gheorghe, purtatorul de biruinta. Sfantul Gheorghe s-a nascut in Capadocia, din parinti crestini. Aici gasesti mesaje de sfantul Gheorghe, urari de Sfantul Gheorghe, mesaje pentru cei care poarte numele Sfantului Gheorghe. La multi ani de Sfantul Gheorghe!