Mesaje de Sfantul Gheorghe

23 Aprilie - Sfântul Gheorghe

In fiecare an, la 23 aprilie, il praznuim pe Sfantul Mare Mucenic Gheorghe, purtatorul de biruinta. Sfantul Gheorghe s-a nascut in Capadocia, din parinti crestini. Aici gasesti mesaje de sfantul Gheorghe, urari de Sfantul Gheorghe, mesaje pentru cei care poarte numele Sfantului Gheorghe. La multi ani de Sfantul Gheorghe!

Mesaje de Sfantul Gheorghe - Din mici crengute de brad, din flori si din iubire ti-am impletit un La Multi AniDin mici crengute de brad, din flori si din iubire ti-am impletit un La Multi Ani aducator de Fericire! La multi ani Gheorghe!

Mesaje de Sfantul Gheorghe - Draga Gheorghe, ingerii sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze drumul in viataDraga Gheorghe, ingerii sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze drumul in viata! La multi ani!

Mesaje de Sfantul Gheorghe - Este ziua ta, GheorgianaEste ziua ta, Gheorgiana, un nume la fel de pur si gingas ca tine! La multi ani!

Mesaje de Sfantul Gheorghe - Felicitari cu ocazia sarbatorii Sfantului Gheorghe.Felicitari cu ocazia sarbatorii Sfantului Gheorghe. Iti urez sa fii mereu sanatos, fericit si bucuros. La multi ani in cantec de clopotei de bucurie!

Mesaje de Sfantul Gheorghe - In aceasta zi minunata, eu iti doresc sa-ti traiesti viata astfel incat sa nu-ti para rau de niciun pas facutIn aceasta zi minunata, eu iti doresc sa-ti traiesti viata astfel incat sa nu-ti para rau de niciun pas facut, de niciun zambet daruit. Esti un suflet minunat si ma bucur ca am avut sansa sa te cunosc! Din toata inima iti urez un sincer La Multi Ani!

Mesaje de Sfantul Gheorghe - Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit,Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de bucurii in viata si iti urez un sincer La Multi Ani !

Mesaje de Sfantul Gheorghe - Iti urez ca sarbatoarea Sfantului Gheorghe sa iti aduca o viata curaIti urez ca sarbatoarea Sfantului Gheorghe sa iti aduca o viata curata, frumoasa, plina de bucurii si dragoste. ta, frumoasa, plina de bucurii si dragoste.Iti urez ca sarbatoarea Sfantului Gheorghe sa iti aduca o viata curata, frumoasa, plina de bucurii si dragoste. La multi ani!

Mesaje de Sfantul Gheorghe - Iti urez La Multi Ani pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Gheorghe pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra taIti urez La Multi Ani pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Gheorghe pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara. Multa sanatate!

Mesaje de Sfantul Gheorghe - Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetoareiIti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori! La multi ani Gheorghe!

Mesaje de Sfantul Gheorghe - La multi ani plini de fericire si impliniri!La multi ani plini de fericire si impliniri! Sa ai parte numai zambete si soare in calea ta!

TOTAL: 86

Sfantul Mare Mucenic Gheorghe este unul dintre cei mai pretuiti sfinti. De neam bun, a imbratisat de tanar carierea armelor, distingandu-se repede prin curajul si abilitatile sale. În timpul prigoanei crestinilor, Sfantul si-a marturisit si el cu tarie credinta si, dupa amenintari si torturi, a fost executat din porunca aceluiasi imparat pe care il servise in lupte si razboaie.
Mesaje si urari pentru Gheorghe, Ghiorghe, George, Gheorghita, Ghiorghita, Ghita, Georgeta, Geta

#SfantulGheorghe #23Aprilie

Mesaje Urari Felicitari

In fiecare an, la 23 aprilie, il praznuim pe Sfantul Mare Mucenic Gheorghe, purtatorul de biruinta. Sfantul Gheorghe s-a nascut in Capadocia, din parinti crestini. Aici gasesti mesaje de sfantul Gheorghe, urari de Sfantul Gheorghe, mesaje pentru cei care poarte numele Sfantului Gheorghe. La multi ani de Sfantul Gheorghe!