Mesaje de Sfantul Gheorghe

23 Aprilie - Sfântul Gheorghe

In fiecare an, la 23 aprilie, il praznuim pe Sfantul Mare Mucenic Gheorghe, purtatorul de biruinta. Sfantul Gheorghe s-a nascut in Capadocia, din parinti crestini. Aici gasesti mesaje de sfantul Gheorghe, urari de Sfantul Gheorghe, mesaje pentru cei care poarte numele Sfantului Gheorghe. La multi ani de Sfantul Gheorghe!

Mesaje de Sfantul Gheorghe - La multi ani, Gheorghe!Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani, Gheorghe!

Mesaje de Sfantul Gheorghe - Cu ocazia zilei Sfintisorului tau, iti doresc o ora de linisteCu ocazia zilei Sfintisorului tau, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!

Mesaje de Sfantul Gheorghe - Fie ca Dumnezeu sa decorezeFie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani!

Mesaje de Sfantul Gheorghe - Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un caldurosCu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros "La multi ani", multa sanatate, multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi.

Mesaje de Sfantul Gheorghe - Cu ocazia zilei Sfantului tau, iti doresc o ora de liniste, o zi seninaCu ocazia zilei Sfantului tau, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!

Mesaje de Sfantul Gheorghe - La multi aniLa multi ani pentru toti ce poarta numele Sfantului Gheorghe!

Mesaje de Sfantul Gheorghe - Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatateCu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si insorite! La multi ani!

Mesaje de Sfantul Gheorghe - Cu ocazia zilei tale onomastice iti doresc sa ai parte numai de lucruri buneCu ocazia zilei tale onomastice iti doresc sa ai parte numai de lucruri bune: sanatate, iubire, bucurii si momente frumoase alaturi de cei dragi. La multi ani de Sfantul Gheorghe!

Mesaje de Sfantul Gheorghe - Cu ocazia zilei Sfantului GheorgheCu ocazia zilei Sfantului Gheorghe, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!

Mesaje de Sfantul Gheorghe - De Sfantul Gheorghe, sa se rasfranga asupra ta bunatatea si dragosteaDe Sfantul Gheorghe, sa se rasfranga asupra ta bunatatea si dragostea ce izvorasc dintr-o inima mare si iubitoare. La multi ani!

TOTAL: 86

Sfantul Mare Mucenic Gheorghe este unul dintre cei mai pretuiti sfinti. De neam bun, a imbratisat de tanar carierea armelor, distingandu-se repede prin curajul si abilitatile sale. În timpul prigoanei crestinilor, Sfantul si-a marturisit si el cu tarie credinta si, dupa amenintari si torturi, a fost executat din porunca aceluiasi imparat pe care il servise in lupte si razboaie.
Mesaje si urari pentru Gheorghe, Ghiorghe, George, Gheorghita, Ghiorghita, Ghita, Georgeta, Geta

#SfantulGheorghe #23Aprilie

Mesaje Urari Felicitari

In fiecare an, la 23 aprilie, il praznuim pe Sfantul Mare Mucenic Gheorghe, purtatorul de biruinta. Sfantul Gheorghe s-a nascut in Capadocia, din parinti crestini. Aici gasesti mesaje de sfantul Gheorghe, urari de Sfantul Gheorghe, mesaje pentru cei care poarte numele Sfantului Gheorghe. La multi ani de Sfantul Gheorghe!