Mesaje de Sfantul Gheorghe

23 Aprilie - Sfântul Gheorghe

In fiecare an, la 23 aprilie, il praznuim pe Sfantul Mare Mucenic Gheorghe, purtatorul de biruinta. Sfantul Gheorghe s-a nascut in Capadocia, din parinti crestini. Aici gasesti mesaje de sfantul Gheorghe, urari de Sfantul Gheorghe, mesaje pentru cei care poarte numele Sfantului Gheorghe. La multi ani de Sfantul Gheorghe!

Mesaje de Sfantul Gheorghe - La multi ani fericiti, Gheorghe!Sa fii mereu tanar si cu acelasi spirit vesel. Viata sa-ti ofere clipe minunate si bucurii nemaiintalnite. La multi ani fericiti, Gheorghe!

Mesaje de Sfantul Gheorghe - Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleaptaSa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, ce doresti sa se-mplineasca!

Mesaje de Sfantul Gheorghe - Iti urez La multi ani pentru ca porti acest nume, si fie ca SF GheorgheIti urez la multi ani pentru ca porti acest nume, si fie ca Sf. Gheorghe, pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si numai bucurii si liniste interioara.

Mesaje de Sfantul Gheorghe - Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume, si fie ca Sfantul GheorgheIti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume, si fie ca Sfantul Gheorghe pe care il reprezinti sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Mesaje de Sfantul Gheorghe - La multi ani! O zi de neuitat care sa tina o viataLa multi ani! Asa cum soarele lumineaza pentru toata omenirea asa si tu ne luminezi noua viata. Fie-va viata senina ca rasaritul de soare, iar sufletul mereu curat si tanar ca roua de pe flori. O zi de neuitat care sa tina o viata!

Mesaje de Sfantul Gheorghe - La multi ani cu veselie Sanatate pe vecieLa multi ani cu veselie Sanatate pe vecie Casa plina de bucate Dragoste pe saturate Bani la greu Noroc cu carul La multi ani si sus paharul!!

Mesaje de Sfantul Gheorghe - La Multi Ani GheorgheLa Multi Ani Gheorghe si sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale!

Mesaje de Sfantul Gheorghe - Fie-va viata senina ca rasaritul de soare iar sufletul plin de bucurieLa multi ani! Asa cum soarele lumineaza pentru toata omenirea, asa si tu ne luminezi noua viata. Fie-va viata senina ca rasaritul de soare iar sufletul plin de bucurie.

Mesaje de Sfantul Gheorghe - Sfantul Gheorghe al carui nume il porti sa te ocroteasca si sa te calauzeasca mereu. La Multi Ani!Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese si realizari. Sfantul Gheorghe al carui nume il porti sa te ocroteasca si sa te calauzeasca mereu. La Multi Ani!

Mesaje de Sfantul Gheorghe - La Multi Ani, GheorgheLa Multi Ani, Gheorghe, si sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale!

TOTAL: 86

Sfantul Mare Mucenic Gheorghe este unul dintre cei mai pretuiti sfinti. De neam bun, a imbratisat de tanar carierea armelor, distingandu-se repede prin curajul si abilitatile sale. În timpul prigoanei crestinilor, Sfantul si-a marturisit si el cu tarie credinta si, dupa amenintari si torturi, a fost executat din porunca aceluiasi imparat pe care il servise in lupte si razboaie.
Mesaje si urari pentru Gheorghe, Ghiorghe, George, Gheorghita, Ghiorghita, Ghita, Georgeta, Geta

#SfantulGheorghe #23Aprilie

Mesaje Urari Felicitari

In fiecare an, la 23 aprilie, il praznuim pe Sfantul Mare Mucenic Gheorghe, purtatorul de biruinta. Sfantul Gheorghe s-a nascut in Capadocia, din parinti crestini. Aici gasesti mesaje de sfantul Gheorghe, urari de Sfantul Gheorghe, mesaje pentru cei care poarte numele Sfantului Gheorghe. La multi ani de Sfantul Gheorghe!