Mesaje de Sfantul Andrei

30 Noiembrie - Sfântul Andrei

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin mesaje si urari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.

Mesaje de Sfantul Andrei - Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum un bulgare alb de zapadaIti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum un bulgare alb de zapada, la fel de fericita precum cantecul clopotelului de Craciun si la fel de frumoasa precum sarbatorile petrecute langa cei apropiati!

Mesaje de Sfantul Andrei - Sanatate si numai bucurii de sarbatoarea Sfantului Andrei!La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii de sarbatoarea Sfantului Andrei!

Mesaje de Sfantul Andrei - La multi ani, draga Andreea! Sa ai parte de impliniri, iar viata sa iti fie o incantare!La multi ani, draga Andreea! Sa ai parte de impliniri, iar viata sa iti fie o incantare!

Mesaje de Sfantul Andrei - Pe o petala de lalea, La Multi Ani din partea mea, iar pe una de bujor, Te iubesc si te ador! La multi ani de Sfantul Andrei!Pe o petala de lalea, La Multi Ani din partea mea, iar pe una de bujor, Te iubesc si te ador! La multi ani de Sfantul Andrei!

Mesaje de Sfantul Andrei - La multi ani!La multi ani tuturor Ardeilor si Andrelelor!

Mesaje de Sfantul Andrei - Iți doresc o zi de Sfantul Andrei cât mai frumoasă!Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțeasca pretutindeni. Iți doresc o zi de Sfantul Andrei cât mai frumoasă!

Mesaje de Sfantul Andrei - La mulţi ani de ziua numelui tău!În această zi specială îţi transmit cele mai sincere urări. Să ai o viaţa plină de lucruri bune, iar Sfantul Andrei, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua numelui tău!

Mesaje de Sfantul Andrei - La mulți ani, Andrei!Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate.

Mesaje de Sfantul Andrei - La mulți ani de Sfantul Andrei!La mulți ani pentru toți prietenii mei care poartă numele Sfantului Andrei!

Mesaje de Sfantul Andrei - La mulți ani, Andra!Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate şi fericire. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

TOTAL: 80

Mesaje pentru Andreea, Andra, Andrada, Andras, Andrus, Andruta, Andreas, Andrias, Andries, Adi, Andi, Andu, Andru, Andreiu, Edra, Endre, Deia, Deea!

#sfantulandrei #30noiembrie #andrei #andreea

Mesaje Urari Felicitari

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu La Multi Ani si sa-si felicite prin mesaje si urari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.