Mesaje de Sfantul Andrei

30 Noiembrie - Sfântul Andrei

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin mesaje si urari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.

Mesaje de Sfantul Andrei - La Multi Ani Andreea!La Multi Ani Andreea! Asa cum soarele lumineaza pentru toata omenirea, asa si tu luminezi viata mea! Te iubesc!

Mesaje de Sfantul Andrei - Andrei iti urez sa ai o viata senina ca rasaritul de soare, iar sufletul sa-ti fie curat ca neauaAndrei iti urez sa ai o viata senina ca rasaritul de soare, iar sufletul sa-ti fie curat ca neaua. Iti urez o zi de neuitat si un calduros La multi ani!.

Mesaje de Sfantul Andrei - Iti urez La multi ani pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Andrei sa isi coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericire si liniste interioara!Iti urez La multi ani pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Andrei sa isi coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericire si liniste interioara!

Mesaje de Sfantul Andrei - Iti doresc o zi de Sf. Andrei cat mai frumoasa!Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Andrei cat mai frumoasa!

Mesaje de Sfantul Andrei - Din toata inima iti urez un sincer La multi ani de Sf. Andrei!In aceasta zi minunata, eu iti doresc sa-ti traiesti viata astfel incat sa nu-ti para rau de niciun pas facut, de niciun zambet daruit. Esti un suflet minunat si ma bucur ca am avut sansa sa te cunosc! Din toata inima iti urez un sincer La multi ani de Sf. Andrei!

Mesaje de Sfantul Andrei - La Multi Ani Andrei si sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale!La Multi Ani Andrei si sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale!

Mesaje de Sfantul Andrei - Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani de Sfantul Andrei!Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani de Sfantul Andrei!

Mesaje de Sfantul Andrei - La multi ani Andreea! Iti doresc tot ce iti doresti si toate visele tale sa devina realitate!La multi ani Andreea! Iti doresc tot ce iti doresti si toate visele tale sa devina realitate!

Mesaje de Sfantul Andrei - La Multi Ani, de Sfantul Andrei!Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit si sa ai parte numai de bucurii in viata. La Multi Ani, de Sfantul Andrei!

Mesaje de Sfantul Andrei - Este doar inca o Sfanta, dar cea mai frumoasa dintre toate cele sfinte, caci este ziua ta! La multi ani Andreea!Este doar inca o Sfanta, dar cea mai frumoasa dintre toate cele sfinte, caci este ziua ta! La multi ani Andreea!

TOTAL: 80

Mesaje pentru Andreea, Andra, Andrada, Andras, Andrus, Andruta, Andreas, Andrias, Andries, Adi, Andi, Andu, Andru, Andreiu, Edra, Endre, Deia, Deea!

#sfantulandrei #30noiembrie #andrei #andreea

Mesaje Urari Felicitari

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu La Multi Ani si sa-si felicite prin mesaje si urari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.