Mesaje de Sfantul Andrei

30 Noiembrie - Sfântul Andrei

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin mesaje si urari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.

Mesaje de Sfantul Andrei - La multi ani, draga Andrei!La multi ani, draga Andrei! Sa ai parte numai de impliniri, iar viata sa iti fie o eterna sarbatoare!

Mesaje de Sfantul Andrei - Astazi iti urez, Astazi iti spunAstazi iti urez "La multi ani". Astazi iti spun "Multe impliniri". Si-ti multumesc ca esti alaturi de mine!

Mesaje de Sfantul Andrei - Cineva acolo sus te iubesteCineva acolo sus te iubeste, dar cineva aici jos tine la tine si mai mult! La multi ani si te iubesc!

Mesaje de Sfantul Andrei - Cu ocazia sarbatorii zilei tale de numeCu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si insorite! La multi ani Andreea!

Mesaje de Sfantul Andrei - Iti doresc ca de ziua numelui tauIti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de bucurii in viata si iti urez un sincer La Multi Ani Andrei!

Mesaje de Sfantul Andrei - Sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteascaFie ca toate lucrurile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca! Iti doresc o zi de Sf. Andrei cat mai frumoasa!

Mesaje de Sfantul Andrei - Iti urez ca sarbatoarea Sfantului AndreiIti urez ca sarbatoarea Sfantului Andrei sa iti aduca o viata curata, frumoasa, plina de bucurii si dragoste. La multi ani Andreea!

Mesaje de Sfantul Andrei - De ziua Sfantului Andrei, ca-i porti frumosul numeDe ziua Sfantului Andrei, ca-i porti frumosul nume, eu iti urez tot ce-i mai bun si mai frumos pe lume.

Mesaje de Sfantul Andrei - Pentru ca azi este o zi speciala pentru tinePentru ca azi este o zi speciala pentru tine, ma alatur celor care iti doresc sa ai parte numai de bucurii, impliniri si multa sanatate. La multi ani!

Mesaje de Sfantul Andrei - De ziua ta, iti doresc un buchet de fericireDe ziua ta, iti doresc un buchet de fericire si bucurie care sa iti aduca in fiecare dimineata un zambet pe buze. La multi ani!

TOTAL: 80

Mesaje pentru Andreea, Andra, Andrada, Andras, Andrus, Andruta, Andreas, Andrias, Andries, Adi, Andi, Andu, Andru, Andreiu, Edra, Endre, Deia, Deea!

#sfantulandrei #30noiembrie #andrei #andreea

Mesaje Urari Felicitari

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu La Multi Ani si sa-si felicite prin mesaje si urari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.