Mesaje de Sfantul Andrei

30 Noiembrie - Sfântul Andrei

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin mesaje si urari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.

Mesaje de Sfantul Andrei - Fie-ti viata senina ca rasaritul de soareLa multi ani, Andreea! Asa cum soarele lumineaza pentru toata omenirea asa si tu imi luminezi mie viata. Fie-ti viata senina ca rasaritul de soare iar sufletul mereu curat si tanar ca roua de pe flori. Iti doresc o zi de neuitat care sa tina o viata intreaga!

Mesaje de Sfantul Andrei - Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunataDaca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca atat ziua de astazi, cat si zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari si sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani!

Mesaje de Sfantul Andrei - Sfantul Andrei sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioaraIti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Andrei pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Mesaje de Sfantul Andrei - E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristeteE o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui ta si de aceea este o zi speciala! La Multi Ani!

Mesaje de Sfantul Andrei - Un cer albastru fara nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viata numai noroc si bucurie! La Multi Ani de Sf. Andrei!Un cer albastru fara nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viata numai noroc si bucurie! La Multi Ani de Sf. Andrei!

Mesaje de Sfantul Andrei - Sfantul caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi. La multi ani de Sfantul Andrei cu impliniri si momente frumoase in viitor!Sfantul caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi. La multi ani de Sfantul Andrei cu impliniri si momente frumoase in viitor!

Mesaje de Sfantul Andrei - Sfantul caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi, sa iti aduca liniste si paceSfantul caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi, sa iti aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul tau vreodata. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

Mesaje de Sfantul Andrei - La multi ani de Sfantul Andrei!Se spune ca iubitii sunt ca luna, iar fratii ca stelele. Eu am observat ca cerul poate arata bine fara luna, dar niciodata fara stele, adica fara tine. La multi ani de Sfantul Andrei!

Mesaje de Sfantul Andrei - Cu ocazia zilei Sfintisorului tau, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, La multi ani de Sf. Andrei!Cu ocazia zilei Sfintisorului tau, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani de Sf. Andrei!

Mesaje de Sfantul Andrei - Sfantul Andrei sa te ocroteasca in fiecare zi, sa iti aduca liniste si pace!Sfantul Andrei sa te ocroteasca in fiecare zi, sa iti aduca liniste si pace! La multi ani cu impliniri si momente frumoase!

TOTAL: 80

Mesaje pentru Andreea, Andra, Andrada, Andras, Andrus, Andruta, Andreas, Andrias, Andries, Adi, Andi, Andu, Andru, Andreiu, Edra, Endre, Deia, Deea!

#sfantulandrei #30noiembrie #andrei #andreea

Mesaje Urari Felicitari

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu La Multi Ani si sa-si felicite prin mesaje si urari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.