Mesaje de Sfantul Andrei

30 Noiembrie - Sfântul Andrei

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin mesaje si urari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.

Mesaje de Sfantul Andrei - La multi ani, draga Andreea! Sa ai parte numai de impliniriLa multi ani, draga Andreea! Sa ai parte numai de impliniri, iar viata sa iti fie o eterna sarbatoare!

Mesaje de Sfantul Andrei - Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatosFelicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani, ANDREI!

Mesaje de Sfantul Andrei - Felicitari cu ocazia aceastei zile.Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani, ANDREEA!

Mesaje de Sfantul Andrei - Apropiindu-se o mare zi de sărbătoare, Sfantul Andrei si ziua numelui tăApropiindu-se o mare zi de sărbătoare, Sfantul Andrei si ziua numelui tău, primeste din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc si implinirea tuturor dorinţelor!

Mesaje de Sfantul Andrei - Andreea iti urez sa ai o viata seninaAndreea iti urez sa ai o viata senina ca rasaritul de soare iar sufletul sa-ti fie curat ca neaua. Iti urez o zi de neuitat si un calduros La Multi Ani!

Mesaje de Sfantul Andrei - Felicitari dragul meu cu ocazia aceastei zileFelicitari dragul meu cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani in cantec de clopotei de bucurie!

Mesaje de Sfantul Andrei - Fie ca din aceasta zi sfantaFie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. Multa sanatate! La multi ani!

Mesaje de Sfantul Andrei - De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lumeDe ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani!

Mesaje de Sfantul Andrei - La multi Ani Andrei/Andreea!Din mici crengute de brad, din flori si din iubire ti-am impletit un La Multi Ani aducator de Fericire! La multi Ani Andrei/Andreea!

Mesaje de Sfantul Andrei - Iti doresc sa mergi pe un drum numit viataIti doresc sa mergi pe un drum numit viata, sa te impiedici de un ciob numit noroc, sa cazi intr-o prapastie numita fericire si sa culegi o floare numita iubire! La multi ani Andrei!

TOTAL: 80

Mesaje pentru Andreea, Andra, Andrada, Andras, Andrus, Andruta, Andreas, Andrias, Andries, Adi, Andi, Andu, Andru, Andreiu, Edra, Endre, Deia, Deea!

#sfantulandrei #30noiembrie #andrei #andreea

Mesaje Urari Felicitari

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu La Multi Ani si sa-si felicite prin mesaje si urari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.