Mesaje de Mos Nicolae

6 Decembrie - Sfântul Nicolae

In fiecare an, Mos Nicolae vine pe furis in casele oamenilor si lasa cadouri in ghetutele copiilor cuminti, dar si in cele ale adultilor. Trimite acum mesaje is urari de Mos Nicolae, mesaje si urari de Sfantul Nicolae si ganduri frumoase celor dragi!

Mesaje de Mos Nicolae - Sarbatoarea Sfantului NicolaeSper ca sarbatoarea Sfintului Nicolae sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si mai ales... multa dragoste!

Mesaje de Mos Nicolae - Spala ghetutele, vine Mosul !Este noaptea lui Mos Nicolae, asa ca pregateste-ti ghetutele. In primul rand spaaalaaa-leeeeeeee!

Mesaje de Mos Nicolae - L-am trimis pe mos la tine...In ultimii ani, Mos Nicolae a venit la mine cu dragoste si speranta. El stie ca nu sufar daca nu vine incarcat cu daruri pentru cizmulitele mele. Sunt norocos doar sa stiu ca el exista si ca ii face pe apropiatii mei fericiti. Tu esti unul dintre ei? L-am trimis aseara pe mos la tine, sa-ti sufle in ureche fericirea!

Mesaje de Mos Nicolae - Cizmulite cu bucurii, noroc si succese!Mos Nicolae sa iti umple cizmulitele doar cu bucurii, noroc si succese! La multi ani!

Mesaje de Mos Nicolae - In asteptarea lui Mos NicolaeCizmulite lustruite il asteapta la fereastra! Haide, fugi si ii deschide, vine bucuria noastra!

Mesaje de Mos Nicolae - Crede in ceea ce te poate face fericit!Crede in ceea ce te poate face fericit! E doar o traditie care a trezit sentimente de bucurie in sufletul tau inca de la primul Mos Nicolae. Gandeste-te ca este acelasi care are grija sa vina la tine de fiecare data. La multi ani!

Mesaje de Mos Nicolae - Mos Nicolae sa iti aduca cele mai frumoase cadouriFie ca Mosul Nicolae sa iti aduca clipele cele mai frumoase si fericite din Postul Craciunului, sa primesti cele mai frumoase cadouri si sa te bucuri alaturi de cei dragi de aceste zile minunate, care anunta inceperea Sarbatorilor de Iarna.

Mesaje de Mos Nicolae - Uita-te in ghetute!Innoieste-ti sufletul tau bun, asa cum il stiu eu si traieste cateva momente de fericire si multumire, si uita-te in ghetute! Ai sa gasesti un gand bun de la mine. Te sarut!

Mesaje de Mos Nicolae - Ho,ho,ho, a-ti fost cuminti dragii mosului?Ho,ho,ho, a-ti fost cuminti dragii mosului? Ati curatat cizmulitzele frumos, le-ati parfumat si le-ati pus la usa? Ia sa spuneti acum cine a fost cuminte si va primi cadouri si cine nu?

Mesaje de Mos Nicolae - Hai sa redevenim copiiNiciodata seara nu e mai frumoasa ca atunci cand il asteptam pe mos Nicolae. Sufetele noastre sunt mai pline de speranta ca niciodata. Hai sa redevenim pentru o clipa copii si sa traim cu adevarat aceasta sarbatoare.

TOTAL: 119

Seara de 5 decembrie este speciala pentru toti copiii. Ei stiu ca trebuie sa-si lustruiasca ghetutele sau cizmulitele, pentru ca Mos Nicolae va trece pe la ei sa le aduca daruri.  Mesaje de sfantul Nicolae pentru Nicolae si Nicoleta! Mesaje de mos Nicolae haioase! Mesaje pentru Nicoleta, Niculina, Nicolina, Niculita, Niculita, Nicole sau Nikole. La multi ani Nicolae, Niculai, Neculai, Nicusor sau Niculae.

#MosNicolae #SfantulNicolae #6decembrie

Mesaje Urari Felicitari

In fiecare an, Mos Nicolae vine pe furis in casele oamenilor si lasa cadouri in ghetutele copiilor cuminti, dar si in cele ale adultilor. Trimite acum mesaje si urari de Mos Nicolae, mesaje si urari de Sfantul Nicolae si ganduri frumoase celor dragi!