Mesaje de Mos Nicolae

6 Decembrie - Sfântul Nicolae

In fiecare an, Mos Nicolae vine pe furis in casele oamenilor si lasa cadouri in ghetutele copiilor cuminti, dar si in cele ale adultilor. Trimite acum mesaje is urari de Mos Nicolae, mesaje si urari de Sfantul Nicolae si ganduri frumoase celor dragi!

Mesaje de Mos Nicolae - Sa va spalati odata ghetele !!!Mos Nicolae ameninta cu venirea sa, acuma e momentul sa va spalati odata ghetutele.

Mesaje de Mos Nicolae - In ghetute tot ce iti dorestiSa traiesti, sa infloresti, ghetutele sa-ti lustruiesti si in ghetute sa gasesti tot ce iti doresti... si ceva in plus.

Mesaje de Mos Nicolae - 6 decembrie - Inceputul sarbatorilor de iarnaIn fiecare an, incepand cu 6 decembrie, sufletele noastre incep sa simta cum ceva parca in atmosfera e schimbat, se apropie o perioada frumoasa a anului "Sarbatorile de iarna" , cand oamenii sunt mai buni, mai frumosi, mai intelepti si fac gesturi minunate fata de cei dragi si nu numai.

Mesaje de Mos Nicolae - In ghetute zambete si voie bunaLustruieste-ti ghetele si dupa ... mergi la culcare! Nu conteaza ca esti singur... Mos Nicolae va veni si iti va pune in ghetute doar zambete si voie buna... sa le imparti apoi in stinga si in dreapta.

Mesaje de Mos Nicolae - Un pupic dulce de la Mos NicolaePrintre fulgi de nea imaginari m-am strecurat aseara la tine in casuta, sa-ti las un dar simbolic acolo in ghetuta, dar te-am vazut dormind si atunci ti-am lasat un pupic dulce pe obraz. Mos Nicolae

Mesaje de Mos Nicolae - Mos Nicolae nu ti-a adus mai nimic...doar pe mineSurpriza! Anul acesta Mos Nicolae nu ti-a adus mai nimic... doar pe mine, un suflet, ce asteapta doar un semn pentru a arata ce are mai bun si cald.

Mesaje de Mos Nicolae - Mosul sa-ti aduca un iubitSi pentru ca ai fost fata cuminte mosul o sa-ti aduca un iubit atent, dragut, asa cum iti doresti si meriti...Cu toata dragostea, Mos Nicolae !

Mesaje de Mos Nicolae - Mosul iti lasa cadourile in papucei de casaAnunt important! Anul asta, de criza financiara, Mos Nicolae scuza pe cei care nu mai au ghetute si va lasa cadourile in papuceii de casa! Ho ho ho!

Mesaje de Mos Nicolae - Bunul Mos NicolaeBucuria lumii toata, zi de zi-n usa sa-ti bata, bunul Mos Nicolae sa-ti dea, tot ce iti doresti si ai vrea!

Mesaje de Mos Nicolae - Vreau poza cu tine de la Mosul!Da-mi o poza cu tine ca sa pot sa-i arat la Mos Nicoale ce sa-mi aduca!

TOTAL: 119

Seara de 5 decembrie este speciala pentru toti copiii. Ei stiu ca trebuie sa-si lustruiasca ghetutele sau cizmulitele, pentru ca Mos Nicolae va trece pe la ei sa le aduca daruri.  Mesaje de sfantul Nicolae pentru Nicolae si Nicoleta! Mesaje de mos Nicolae haioase! Mesaje pentru Nicoleta, Niculina, Nicolina, Niculita, Niculita, Nicole sau Nikole. La multi ani Nicolae, Niculai, Neculai, Nicusor sau Niculae.

#MosNicolae #SfantulNicolae #6decembrie

Mesaje Urari Felicitari

In fiecare an, Mos Nicolae vine pe furis in casele oamenilor si lasa cadouri in ghetutele copiilor cuminti, dar si in cele ale adultilor. Trimite acum mesaje si urari de Mos Nicolae, mesaje si urari de Sfantul Nicolae si ganduri frumoase celor dragi!