Mesaje de Mos Nicolae

6 Decembrie - Sfântul Nicolae

In fiecare an, Mos Nicolae vine pe furis in casele oamenilor si lasa cadouri in ghetutele copiilor cuminti, dar si in cele ale adultilor. Trimite acum mesaje is urari de Mos Nicolae, mesaje si urari de Sfantul Nicolae si ganduri frumoase celor dragi!

Mesaje de Mos Nicolae - Un gand bun de Sfantul Nicolae celor care poarta nume derivate de la numele NicolaeUn gand bun de Sfantul Nicolae celor care poarta nume derivate de la numele Nicolae si in plus, Mos Nicolae sa nu va ocoleasca!!

Mesaje de Mos Nicolae - De ziua numelui tau eu iti doresc, tot ce-ti place sa primesti,De ziua numelui tau eu iti doresc, tot ce-ti place sa primesti, sa iubesti, sa fii iubit, si sa traiesti fericit. La multi ani Nicolae!

Mesaje de Mos Nicolae - Abia astept sa vina Mos NicolaeAbia astept sa vina Mos Nicolae, vreau sa imi aduca foarte multe cadouri.Te iubesc Mos Nicolae!

Mesaje de Mos Nicolae - Anul acesta Mos Nicolae iti va lasa la geamAnul acesta Mos Nicolae iti va lasa la geam un pupic de la mine..

Mesaje de Mos Nicolae - Cu ocazia zilei de Sfantul Nicolae iti urez un caldurosCu ocazia zilei de Sfantul Nicolae iti urez un calduros La Multi Ani!

Mesaje de Mos Nicolae - Iti doresc ca de Sfantul Nicolae sa ti se implineasca o parte din viseIti doresc ca de Sfantul Nicolae sa ti se implineasca o parte din vise, celelalte sa ti le implineasca Mos Craciun!

Mesaje de Mos Nicolae - Mosule, daca las mai multe ghete primesc mai multe cadouri?Mosule, daca las mai multe ghete primesc mai multe cadouri?

Mesaje de Mos Nicolae - Scrisoare pentru Mos NicolaeMosule cu zambet drag, Vino si la mine-n prag Si te rog sa nu-mi aduci Nici stafide si nici nuci, Bomboane si jucarii, Sa le tii pentru copii.

Mesaje de Mos Nicolae - Vine Mos NicolaeIau ghetuta sa-i fac baie Ca vine Mos Nicolae Si vreau sa fie curata, Ca sa mi-o umple pe toata, Cu dropsuri si ciocolata Si sa zica: "Mai! Ce fata!"

Mesaje de Mos Nicolae - Bunul, Mosul Nicolae, lin soseste in odaie.Bunul, Mosul Nicolae, lin soseste in odaie.

TOTAL: 119

Seara de 5 decembrie este speciala pentru toti copiii. Ei stiu ca trebuie sa-si lustruiasca ghetutele sau cizmulitele, pentru ca Mos Nicolae va trece pe la ei sa le aduca daruri.  Mesaje de sfantul Nicolae pentru Nicolae si Nicoleta! Mesaje de mos Nicolae haioase! Mesaje pentru Nicoleta, Niculina, Nicolina, Niculita, Niculita, Nicole sau Nikole. La multi ani Nicolae, Niculai, Neculai, Nicusor sau Niculae.

#MosNicolae #SfantulNicolae #6decembrie

Mesaje Urari Felicitari

In fiecare an, Mos Nicolae vine pe furis in casele oamenilor si lasa cadouri in ghetutele copiilor cuminti, dar si in cele ale adultilor. Trimite acum mesaje si urari de Mos Nicolae, mesaje si urari de Sfantul Nicolae si ganduri frumoase celor dragi!