Mesaje de Mos Nicolae

6 Decembrie - Sfântul Nicolae

In fiecare an, Mos Nicolae vine pe furis in casele oamenilor si lasa cadouri in ghetutele copiilor cuminti, dar si in cele ale adultilor. Trimite acum mesaje is urari de Mos Nicolae, mesaje si urari de Sfantul Nicolae si ganduri frumoase celor dragi!

Mesaje de Mos Nicolae - La multi ani de Mos Nicolae!De ziua numelui tau si in orice alta zi iti urez sa ai parte de momente speciale, cu bucurii si sa ramai cu multe amintiri placute. Sa ai o zi excelenta! La multi ani de Mos Nicolae!

Mesaje de Mos Nicolae - Nicolae, de ziua numelui tau iti doresc sa ai o zi superba si un an plin de realizariNicolae, de ziua numelui tau iti doresc sa ai o zi superba si un an plin de realizari. La multi ani incununati de succes!

Mesaje de Mos Nicolae - A venit Mos Nicolae! La Multi Ani!A venit Mos Nicolae! La Multi Ani!

Mesaje de Mos Nicolae - De Sfantul Nicolae iti doresc sa ti se indeplineasca toate dorintele. Cadourile ti le va aduce Mos CraciunDe Sfantul Nicolae iti doresc sa ti se indeplineasca toate dorintele. Cadourile ti le va aduce Mos Craciun.

Mesaje de Mos Nicolae - LA MULTI ANI DE SF. NICOLAE!Din adancul sufletului iti doresc ca anii ce se scurg sa treaca precum razele soarelui mangaie o trestie umeda si batuta de vant, precum iubirea alina sufletele suferinde. Sa fii fericita si mereu insotita de cei care merita sa te iubeasca. LA MULTI ANI DE SF. NICOLAE!

Mesaje de Mos Nicolae - La multi ani de Sfantul Nicolae!Iti urez La Multi Ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul pe care li reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara. La multi ani de Sfantul Nicolae!

Mesaje de Mos Nicolae - Toate florile din lume pentru tine Nicoleta!Toate florile din lume pentru tine Nicoleta! Sa ai o zi superba si sa te bucuri de ziua numelui tau la fel cum aceste flori se bucura de lumina soarelui. La multi ani!

Mesaje de Mos Nicolae - Sper ca ziua numelui tau sa iti aduca multe motive de a sarbatori. La multi ani de Sfantul Nicolae!Sper ca ziua numelui tau sa iti aduca multe motive de a sarbatori. La multi ani de Sfantul Nicolae!

Mesaje de Mos Nicolae - Nicolae, sa ai parte de sanatate, multe realizari si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereuNicolae, sa ai parte de sanatate, multe realizari si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La multi ani, de ziua numelui!

Mesaje de Mos Nicolae - La multi ani de Sfantul Nicolae!Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros la multi ani, multa sanatate, realizari si tot ce va doriti alaturi de cei dragi. La multi ani de Sfantul Nicolae!

TOTAL: 119

Seara de 5 decembrie este speciala pentru toti copiii. Ei stiu ca trebuie sa-si lustruiasca ghetutele sau cizmulitele, pentru ca Mos Nicolae va trece pe la ei sa le aduca daruri.  Mesaje de sfantul Nicolae pentru Nicolae si Nicoleta! Mesaje de mos Nicolae haioase! Mesaje pentru Nicoleta, Niculina, Nicolina, Niculita, Niculita, Nicole sau Nikole. La multi ani Nicolae, Niculai, Neculai, Nicusor sau Niculae.

#MosNicolae #SfantulNicolae #6decembrie

Mesaje Urari Felicitari

In fiecare an, Mos Nicolae vine pe furis in casele oamenilor si lasa cadouri in ghetutele copiilor cuminti, dar si in cele ale adultilor. Trimite acum mesaje si urari de Mos Nicolae, mesaje si urari de Sfantul Nicolae si ganduri frumoase celor dragi!