Mesaje de Mos Nicolae

6 Decembrie - Sfântul Nicolae

In fiecare an, Mos Nicolae vine pe furis in casele oamenilor si lasa cadouri in ghetutele copiilor cuminti, dar si in cele ale adultilor. Trimite acum mesaje is urari de Mos Nicolae, mesaje si urari de Sfantul Nicolae si ganduri frumoase celor dragi!

Mesaje de Mos Nicolae - Draga Mos NicolaeMosule, mi-esti tare drag, Si te-astept cu drag in prag. Si te rog sa imi aduci, Multe daruri in papuci.

Mesaje de Mos Nicolae - Vine mosul Nicolae!De un timp ghetele mele Parca poarta-n varfuri stele. N-ai ghicit secretul meu? Pai … le lustruiesc mereu.

Mesaje de Mos Nicolae - Ziua de 6 Decembrie sa aduca tuturor romanilor multa sanatate si fericire si ca spiritul acestei zile sfinte sa nu fie uitatZiua de 6 Decembrie sa aduca tuturor romanilor multa sanatate si fericire si ca spiritul acestei zile sfinte sa nu fie uitat.

Mesaje de Mos Nicolae - Abia astept sa vina Mos Nicolae, vreau sa imi aduca foarte multe cadouriAbia astept sa vina Mos Nicolae, vreau sa imi aduca foarte multe cadouri. Sa nu ne aduca nuieluse ca am fost cuminti tot anul… te iubesc Mos Nicolae!

Mesaje de Mos Nicolae - De Sf. Nicolae, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magicaDe Sf. Nicolae, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!

Mesaje de Mos Nicolae - Va doresc o zi de Sf. Nicolae cat mai frumoasa!Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Nicolae cat mai frumoasa!

Mesaje de Mos Nicolae - De Sfantul Nicolae va doresc sa aveti parte de cizmulite pline de cadouri si cu lipici la fericireDe Sfantul Nicolae va doresc sa aveti parte de cizmulite pline de cadouri si cu lipici la fericire.

Mesaje de Mos Nicolae - Sper ca Mos Nicolae sa-ti umple ghetutele cu tot ceea ce ti-ai dorit!Sper ca Mos Nicolae sa-ti umple ghetutele cu tot ceea ce ti-ai dorit!

Mesaje de Mos Nicolae - Ho, ho, ho! Nu stiu ce cadouri iti va aduce Mos Nicolae, dar eu iti trimit o multime de imbratisari si ganduri calduroase!Ho, ho, ho! Nu stiu ce cadouri iti va aduce Mos Nicolae, dar eu iti trimit o multime de imbratisari si ganduri calduroase!

Mesaje de Mos Nicolae - La Multi Ani de Sf. Nicolae!Sfantul caruia ii purtati numele sa va ocroteasca in fiecare zi, sa va aduca liniste, pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul dumneavoastra. La Multi Ani de Sf. Nicolae!

TOTAL: 119

Seara de 5 decembrie este speciala pentru toti copiii. Ei stiu ca trebuie sa-si lustruiasca ghetutele sau cizmulitele, pentru ca Mos Nicolae va trece pe la ei sa le aduca daruri.  Mesaje de sfantul Nicolae pentru Nicolae si Nicoleta! Mesaje de mos Nicolae haioase! Mesaje pentru Nicoleta, Niculina, Nicolina, Niculita, Niculita, Nicole sau Nikole. La multi ani Nicolae, Niculai, Neculai, Nicusor sau Niculae.

#MosNicolae #SfantulNicolae #6decembrie

Mesaje Urari Felicitari

In fiecare an, Mos Nicolae vine pe furis in casele oamenilor si lasa cadouri in ghetutele copiilor cuminti, dar si in cele ale adultilor. Trimite acum mesaje si urari de Mos Nicolae, mesaje si urari de Sfantul Nicolae si ganduri frumoase celor dragi!