Mesaje de Anul Nou

1 Ianuarie - Anul Nou

Se apropie anul nou sau deja am trecut in noul an. Acum este momentul sa transmitem mesaje de anul nou/revelion pentru rude, prieteni, colegii de serviciu sau pentru diverse persoane care merita respectul nostru.

Mesaje de Anul Nou - Un An Nou fericit!Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfarsitul volumului sa-l cititi cu bucurie. Un An Nou fericit!

Mesaje de Anul Nou - La rascruce dintre ani, sanatate si multi baniLa rascruce dintre ani, sanatate si multi bani, mult noroc si fericire si un car plin de iubire! La multi ani!

Mesaje de Anul Nou - Un an minunat!In fiecare picatura a sampaniei pe care o bei in cinstea noului an sunt urarile mele de bine, pline de cele mai frumoase si calduroase ganduri! Un an minunat!

Mesaje de Anul Nou - La Multi Ani si Un An Nou Fericit!Ieri e istorie, maine e mister, azi e un dar. Un dar de impartit cu apropiatii. La Multi Ani si Un An Nou Fericit!

Mesaje de Anul Nou - Eu iti doresc de Anul Nou, doar Sentimente drept cadouEu iti doresc de Anul Nou, doar sentimente drept cadou! La multi ani!

Mesaje de Anul Nou - La Multi Ani!Cand Dumnezeu te are drag / Si te ia in paza milei sfinte / Ca arme de-a lupta inainte / Nu-ti da nici bata nici toiag / Iti da pricepere si minte. La Multi Ani!

Mesaje de Anul Nou - Sa ne bucuram alaturi de cei dragi noua, de minunea vietii, de darurile mosului si sa asteptam increzatori clipele viitorului! La multi ani!Acum ca roata timpului a mai tesut inca un an, iar cristalele fulgilor de nea intregesc magia sarbatorilor, sa ne bucuram alaturi de cei dragi noua, de minunea vietii, de darurile mosului si sa asteptam increzatori clipele viitorului! La multi ani!

TOTAL: 57

Mesaj de anul nou, uraturi de anul nou, urari de anul nou, mesaje de anul nou, mesaje si uraturi de anul nou haioase, mesaje de anul nou pentu familie, mesaje de anul nou pentu profesori

#anulnou #revelion #lamultiani #2024

Mesaje Urari Felicitari

Se apropie anul nou sau deja am trecut in noul an. Acum este momentul sa transmitem mesaje de anul nou/revelion pentru rude, prieteni, colegii de serviciu sau pentru diverse persoane care merita respectul nostru.