Mesaje de Anul Nou

1 Ianuarie - Anul Nou

Se apropie anul nou sau deja am trecut in noul an. Acum este momentul sa transmitem mesaje de anul nou/revelion pentru rude, prieteni, colegii de serviciu sau pentru diverse persoane care merita respectul nostru.

Mesaje de Anul Nou - Fie ca bucuria si linistea aduse de sfintele sarbatori sa va insoteasca pe tot parcursul anului ce va urmaFie ca bucuria si linistea aduse de sfintele sarbatori sa va insoteasca pe tot parcursul anului ce va urma!

Mesaje de Anul Nou - Un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. La multi ani!Un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. La multi ani!

Mesaje de Anul Nou - Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea anului Nou sa va lumineze.Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. Tot ce va este de folos sa se realizeze si nimic sa nu va innoureze cerul senin al vietii! Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate.

Mesaje de Anul Nou - Pentru anul ce vine iti doresc: pace in suflet, bucurie fara margini, sanatate cat cuprinde, credinta in bine si saruturi o mie!Pentru anul ce vine iti doresc: pace in suflet, bucurie fara margini, sanatate cat cuprinde, credinta in bine si saruturi o mie!

Mesaje de Anul Nou - Noul An sa te gaseasca cu ganduri bune si prieteni dragi si sa iti rezerve cele mai mai inalte realizari.Noul An sa te gaseasca cu ganduri bune si prieteni dragi si sa iti rezerve cele mai mai inalte realizari.

Mesaje de Anul Nou - Treci peste ce-a fost, crede cu adevarat in tine. Anul Nou e o carte deschisa cu retetele succesuluiTreci peste ce-a fost, crede cu adevarat in tine. Anul Nou e o carte deschisa cu retetele succesului, alege ce ti se potriveste si porneste la drum cu incredere! La multi ani! O viata implinita si fericita!

Mesaje de Anul Nou - Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu speranta de tot ce ti-ai propusSa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu speranta de tot ce ti-ai propus

Mesaje de Anul Nou - Ultimele zile ale anului 2018 sunt gata sa treaca prin clepsidra timpului! 2019 este aproape sa-si deschida primele file albe, necunoscute.Ultimele zile ale anului 2018 sunt gata sa treaca prin clepsidra timpului! 2019 este aproape sa-si deschida primele file albe, necunoscute. Va doresc sanatate, bucurii si impliniri! La multi ani!

Mesaje de Anul Nou - LA MULTI ANI cu bucurie! Casa, casa sa va fie, Masa, masa sa ramaieLA MULTI ANI cu bucurie! Casa, casa sa va fie, Masa, masa sa ramaie Iar in jurul ei sa vie Oameni buni, de omenie, Sa v-aduca veselie, Ganduri bune, cumpatate si urari de sanatate/ Zile multe si prospere, de la Dumnezeu putere/ Sa invingeti relele ce va-ncurca vietile!

Mesaje de Anul Nou - Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar calduroasele mele urari sunt pentru totdeauna!Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar calduroasele mele urari sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

TOTAL: 57

Mesaj de anul nou, uraturi de anul nou, urari de anul nou, mesaje de anul nou, mesaje si uraturi de anul nou haioase, mesaje de anul nou pentu familie, mesaje de anul nou pentu profesori

#anulnou #revelion #lamultiani #2024

Mesaje Urari Felicitari

Se apropie anul nou sau deja am trecut in noul an. Acum este momentul sa transmitem mesaje de anul nou/revelion pentru rude, prieteni, colegii de serviciu sau pentru diverse persoane care merita respectul nostru.