Mesaje de Anul Nou

1 Ianuarie - Anul Nou

Se apropie anul nou sau deja am trecut in noul an. Acum este momentul sa transmitem mesaje de anul nou/revelion pentru rude, prieteni, colegii de serviciu sau pentru diverse persoane care merita respectul nostru.

Mesaje de Anul Nou - Un an 2018 mai bun, cu pace si liniste in suflet si cu multa dragoste in inimaIti doresc atatea clipe fericite cati fulgi de nea intr-o iarna ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace si liniste in suflet si cu multa dragoste in inima. La multi ani 2018!

Mesaje de Anul Nou - A mai trecut un an ... Fii mandra ca ai ramas acelasi suflet cald.A mai trecut un an... Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu incredere de tot ce nu ai reusit.. Fii mandra ca ai ramas acelasi suflet cald.

Mesaje de Anul Nou - 2019! Un An Nou, un nou inceput2019! Un An Nou, un nou inceput... Uitati ce a fost rau, bucurati-va de ce a fost bine! Va urez din inima sa aveti un an bun, norocos si fericit. La Multi Ani!

Mesaje de Anul Nou - 12 luni de bucurii, 52 de saptamani de pace, 525.600 minute de credinta si in final 31.536.000 secunde sub Protectia lui DumnezeuVa dorim ca in noul an in care vom intra, sa aveti parte de: 12 luni de bucurii, 52 de saptamani de pace, 525.600 minute de credinta si in final 31.536.000 secunde sub Protectia lui Dumnezeu. La Multi Ani!

Mesaje de Anul Nou - Un An 2018 fericit!Va doresc de 2018 ori cate 12 luni de fericire, 52 de saptamani de distractie, 365 de zile de succes, 8760 de ore de sanatate si 525600 de minute de noroc! Un An Nou fericit!

Mesaje de Anul Nou - Un an 2017 cu sanatate, Voie buna, trai usor, Bucurie si mult sporUn an nou cu sanatate, Voie buna, trai usor, Bucurie si mult spor. La multi ani !

Mesaje de Anul Nou - Un An Nou Fericit!Ultima zi din an este intalnirea intre moarte si viata. Omoram amaraciunile si clipele urate si reinviem iubirea si intelepciunea. Un An Nou Fericit!

Mesaje de Anul Nou - Anul ce vine sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite! La Multi Ani!Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura, iar norocul sa te urmeze oriunde... Anul ce vine sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite! La Multi Ani!

Mesaje de Anul Nou - La Anu’ si La Multi Ani!Spune anului ce vine, sa-ti aduca numai bine; si mai spune-i sa iti dea, tot ce vrea inima ta: fericire, sanatate si multi bani... La Anu’ si La Multi Ani!

Mesaje de Anul Nou - Un an nou fericit! La multi ani 2018!Pentru vremurile bune, recunostinta. Pentru cele rele, multa speranta. Pentru fiecare zi, o dorinta. Si mereu, mereu, fericire. Aceasta este ceea ce va doresc in noul an. Un an nou fericit! La multi ani 2018!

TOTAL: 57

Mesaj de anul nou, uraturi de anul nou, urari de anul nou, mesaje de anul nou, mesaje si uraturi de anul nou haioase, mesaje de anul nou pentu familie, mesaje de anul nou pentu profesori

#anulnou #revelion #lamultiani #2024

Mesaje Urari Felicitari

Se apropie anul nou sau deja am trecut in noul an. Acum este momentul sa transmitem mesaje de anul nou/revelion pentru rude, prieteni, colegii de serviciu sau pentru diverse persoane care merita respectul nostru.