Mesaje de Anul Nou

1 Ianuarie - Anul Nou

Se apropie anul nou sau deja am trecut in noul an. Acum este momentul sa transmitem mesaje de anul nou/revelion pentru rude, prieteni, colegii de serviciu sau pentru diverse persoane care merita respectul nostru.

Mesaje de Anul Nou - Fie ca anul care incepe sa-ti astearna in cale poteca neteda, vegheata de stelute norocoase si ingeri balai!Fie ca anul care incepe sa-ti astearna in cale poteca neteda, vegheata de stelute norocoase si ingeri balai! Iar dorintele tale, toate-toate sa se implineasca, cate una in fiecare zi! La multi ani!

Mesaje de Anul Nou - Fie ca iubirea, intelepciunea, increderea si generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an!Fie ca iubirea, intelepciunea, increderea si generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! La multi ani!

Mesaje de Anul Nou - Sa prinzi aripi pentru a trece cu usurinta peste ceea ce aduce Noul AnSa prinzi aripi pentru a trece cu usurinta peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos si bucura-te cu adevarat. Petrece frumos la inceput de an pentru a trai senzatii tari tot anul! La multi ani!

Mesaje de Anul Nou - Iubirea, bucuria, intelepciunea si generozitatea sa va fie calauza in 2018! La multi ani!Fie ca spiritul sarbatorilor de iarna sa patrunda in casa si in sufletul tau si al tuturor celor dragi! Iubirea, bucuria, intelepciunea si generozitatea sa va fie calauza in 2018! In speranta unui an mai bun, va trimit o boare de sanatate, un strop de incredere si ceva fericire! La multi ani!

Mesaje de Anul Nou - La Multi Ani 2018!Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire Si cu multa fericire! La Multi Ani 2018!

Mesaje de Anul Nou - Un An Nou fericit!La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul! Un An Nou fericit!

Mesaje de Anul Nou - Fie ca anul 2018 sa iti aduca realizari pe toate planurileFie ca anul 2018 sa iti aduca realizari pe toate planurile: dragoste, prietenie, momente haioase, sanatate si marire de salariu!

Mesaje de Anul Nou - Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitateAnul Nou sa va daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate pentru tine si familie. La Multi Ani!

Mesaje de Anul Nou - Domnul sa va dea de toate, si cand nici nu va ganditi, sa fiti si mai fericiti! La Multi Ani!Anul nou bate la usa, raul faca-se cenusa, bucurii si sanatate, Domnul sa va dea de toate, si cand nici nu va ganditi, sa fiti si mai fericiti! La Multi Ani!

Mesaje de Anul Nou - La Multi Ani cu bucurie, sanatate, fericire, pace si multe impliniri. La multi ani, 2018!Aho, Aho de anul nou! Sanatate si iubire de la mine pentru tine si la anul care vine sa iti mearga numai bine. La Multi Ani cu bucurie, sanatate, fericire, pace si multe impliniri. La multi ani, 2018!

TOTAL: 57

Mesaj de anul nou, uraturi de anul nou, urari de anul nou, mesaje de anul nou, mesaje si uraturi de anul nou haioase, mesaje de anul nou pentu familie, mesaje de anul nou pentu profesori

#anulnou #revelion #lamultiani #2024

Mesaje Urari Felicitari

Se apropie anul nou sau deja am trecut in noul an. Acum este momentul sa transmitem mesaje de anul nou/revelion pentru rude, prieteni, colegii de serviciu sau pentru diverse persoane care merita respectul nostru.