Mesaje de Anul Nou

1 Ianuarie - Anul Nou

Se apropie anul nou sau deja am trecut in noul an. Acum este momentul sa transmitem mesaje de anul nou/revelion pentru rude, prieteni, colegii de serviciu sau pentru diverse persoane care merita respectul nostru.

Mesaje de Anul Nou - Anul asta care vine, sa iti mearga mult mai bineAnul asta care vine, sa iti mearga mult mai bine

Mesaje de Anul Nou - La multi ani. Multa sanatate si fericireLa multi ani. Multa sanatate si fericire

Mesaje de Anul Nou - Anul nou sa va gaseasca sanatosi si fericitiAnul nou sa va gaseasca sanatosi si fericiti

Mesaje de Anul Nou - Cu speranta ca anul nou va fi mai bun decat batranul 2017Cu speranta ca anul nou va fi mai bun decat batranul 2017, iti trimit o mie de urari de bine insotite de imbratisari si iti urez un AN NOU FERICIT!

Mesaje de Anul Nou - E cumpana dintre ani! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu sperantaE cumpana dintre ani! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta! Speranta sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri. La multi ani !

Mesaje de Anul Nou - La multi ani cu sanatate. Domnul sa va dea de toate.La multi ani cu sanatate. Domnul sa va dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.

Mesaje de Anul Nou - Ganditi-va la trecerea dintre ani ca la o poarta.Ganditi-va la trecerea dintre ani ca la o poarta. Puteti sa treceti prin aceasta poarta in noul an si sa luati cu voi doar lucrurile si gandurile bune. LA MULtI ANI!

Mesaje de Anul Nou - Ganduri bune fug spre voi, sanatate si noroc! Sarbatori fericite si un An Nou de poveste!Ganduri bune fug spre voi, sanatate si noroc! Sarbatori fericite si un An Nou de poveste! La multi ani!

Mesaje de Anul Nou - La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturateLa multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, tot ce doriti si sus paharul! La Multi Ani!

Mesaje de Anul Nou - Fie ca toate visele pe care le fauriti in aceste zile magice sa se implinesca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie in inimiFie ca toate visele pe care le fauriti in aceste zile magice sa se implinesca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie in inimi, iar in case fericire si belsug. La multi ani 2018!

TOTAL: 57

Mesaj de anul nou, uraturi de anul nou, urari de anul nou, mesaje de anul nou, mesaje si uraturi de anul nou haioase, mesaje de anul nou pentu familie, mesaje de anul nou pentu profesori

#anulnou #revelion #lamultiani #2024

Mesaje Urari Felicitari

Se apropie anul nou sau deja am trecut in noul an. Acum este momentul sa transmitem mesaje de anul nou/revelion pentru rude, prieteni, colegii de serviciu sau pentru diverse persoane care merita respectul nostru.