Mesaje de Ziua Internationala a Prieteniei

30 Iulie - Ziua Internațională a Prieteniei

Mesaje pe care le poti trimite prietenilor tai de 30 Iulie Ziua internationala a prieteniei. La multi ani, prieteni!

Mesaje de Ziua Internationala a Prieteniei - La multi ani, suflet drag!Indiferent de locurile in care ne va duce viata, indiferent cat de departe vom fi una de cealalta, amintirile frumoase pe care le-am creat vor ramane in inima mea pentru totdeauna. La multi ani, suflet drag!

Mesaje de Ziua Internationala a Prieteniei - La multi ani de Ziua Prieteniei!Multumesc ca ai auzit cuvintele pe care nu am putut sa le rostesc si ca mi-ai inteles inima si mintea mai mult ca oricine altcineva. La multi ani de Ziua Prieteniei!

Mesaje de Ziua Internationala a Prieteniei - La multi ani, prieteni!Prietenia noastra este ca Soarele, chiar si atunci cand nu ma poti vedea eu iti incalzesc inima. La multi ani, prieteni!

Mesaje de Ziua Internationala a Prieteniei - La multi ani, prieten drag!Daca prietenia noastra ar avea nevoie de un contract legal, acesta ar contine doar sase cuvinte: voi fi mereu acolo pentru tine! La multi ani, prieten drag!

Mesaje de Ziua Internationala a Prieteniei - Astazi e ziua noastra asa ca hai sa o facem de neuitat!Un mare La Multi Ani pentru persoana care a fost mereu langa mine! Nu stiu unde as fi fost fara tine si nici nu vreau sa ma gandesc. Astazi e ziua noastra asa ca hai sa o facem de neuitat!

Mesaje de Ziua Internationala a Prieteniei - La multi ani de Ziua Internationala a Prieteniei!Toti cunosc cuvantul prietenie, putini stiu ce inseamna cu adevarat! La multi ani de Ziua Internationala a Prieteniei!

Mesaje de Ziua Internationala a Prieteniei - La multi ani de Ziua Internationala a Prieteniei!Nu mi-am dorit niciodată să am o viață perfectă, ci doar să am câțiva prieteni adevărați în jurul meu, care să mă iubească exact pentru ceea ce sunt, iar tu ești unul dintre ei. La multi ani de Ziua Internationala a Prieteniei!

Mesaje de Ziua Internationala a Prieteniei - La multi ani, prieten drag!Un prieten adevărat este cel care cunoaște cântecul din inima ta și ți-l cântă atunci când îl uiți. La multi ani, prieten drag!

Mesaje de Ziua Internationala a Prieteniei - La multi ani, prieteni dragi!Nimeni nu poate trai fara prieteni, chiar daca stapaneste toate bunurile lumii. La multi ani, prieteni dragi!

Mesaje de Ziua Internationala a Prieteniei - La multi ani, prieteni dragi!Un prieten adevarat este acela care incearca sa te ridice atunci când ai căzut. Dacă nu poate... atunci se aşează lângă tine! La multi ani, prieteni dragi!

TOTAL: 42

Ziua internationala a prieteniei, marcata in fiecare an la 30 iulie, a fost adoptata oficial de ONU in 2011, in ideea de a transmite mesajul ca prietenia intre popoare, tari, culturi si indivizi poate inspira eforturile de pace si poate construi punti de legatura intre comunitati.

#ZiuaPrieteniei #friendsday #30iulie

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje pe care le poti trimite prietenilor tai de 30 iulie Ziua Internationala a prieteniei. La multi ani, prieteni!