Mesaje de Ziua Internationala a Prieteniei

30 Iulie - Ziua Internațională a Prieteniei

Mesaje pe care le poti trimite prietenilor tai de 30 Iulie Ziua internationala a prieteniei. La multi ani, prieteni!

Mesaje de Ziua Internationala a Prieteniei - La multi ani de Ziua Prieteniei!Prietenii reali știu că nu este nevoie să vorbiți zi de zi, încontinuu, ci puteți să nu vorbiți cu săptămânile. Atunci când se întâmplă, este ca și cum ar fi trecut un minut. La multi ani de Ziua Prieteniei!

Mesaje de Ziua Internationala a Prieteniei - La multi ani, prieten drag!Există anumiți oameni în viață care te fac să râzi puțin mai tare, să zâmbești puțin mai mult și să trăiești puțin mai bine. De când te-am cunoscut, viața mea a fost zi de zi puțin mai frumoasă! La multi ani, prieten drag!

Mesaje de Ziua Internationala a Prieteniei - La multi ani de Ziua Prieteniei!Prietenii adevărați sunt ca stelele: nu le poți vedea mereu, dar știi că sunt mereu acolo! La multi ani de Ziua Prieteniei!

Mesaje de Ziua Internationala a Prieteniei - La multi ani, prieteni!În viață nu trebuie să cauți prieteni care să îți rezolve toate problemele, ci prieteni care să nu te lase să le înfrunți singur! La multi ani, prieteni!

Mesaje de Ziua Internationala a Prieteniei - La multi ani, prieteni!Un prieten adevărat este ca un curcubeu: atunci când există cantitatea ideală de fericire și lacrimi, rezultă un pod colorat între cele două inimi. La multi ani, prieteni!

Mesaje de Ziua Internationala a Prieteniei - La multi ani de Ziua Prieteniei!Draga mea prietenă, vreau doar să îți amintesc că ești mai curajoasă decât crezi, mai puternică decât pari și mai bună decât lași să se vadă! La multi ani de Ziua Prieteniei!

Mesaje de Ziua Internationala a Prieteniei - La multi ani, prieteni!Acela care are un prieten adevărat nu are niciodată nevoie de o oglindă. La multi ani, prieteni!

Mesaje de Ziua Internationala a Prieteniei - Îți mulțumesc că exiști! La multi ani, prieten drag!Tu îmi cunoști toate poveștile bune, nu pentru că ți le-am povestit, ci pentru că ai fost acolo, alături de mine, în fiecare moment. Îți mulțumesc că exiști! La multi ani, prieten drag!

Mesaje de Ziua Internationala a Prieteniei - La multi ani de Ziua Internationala a Prieteniei!Un prieten adevărat este o persoană care îți știe trecutul și îl înțelege, care crede în viitorul tău și te iubește exact așa cum ești în prezent! La multi ani de Ziua Internationala a Prieteniei!

Mesaje de Ziua Internationala a Prieteniei - La multi ani, prieteni dragi!Prietenia nu tine de moda, nu e ceva ce se poarta sezonul acesta, nu se cumpara si nu se vinde - este insa cea mai buna investitie in aceasta viata! La multi ani, prieteni dragi!

TOTAL: 42

Ziua internationala a prieteniei, marcata in fiecare an la 30 iulie, a fost adoptata oficial de ONU in 2011, in ideea de a transmite mesajul ca prietenia intre popoare, tari, culturi si indivizi poate inspira eforturile de pace si poate construi punti de legatura intre comunitati.

#ZiuaPrieteniei #friendsday #30iulie

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje pe care le poti trimite prietenilor tai de 30 iulie Ziua Internationala a prieteniei. La multi ani, prieteni!