Mesaje de Ziua Internationala a Prieteniei

30 Iulie - Ziua Internațională a Prieteniei

Mesaje pe care le poti trimite prietenilor tai de 30 Iulie Ziua internationala a prieteniei. La multi ani, prieteni!

Mesaje de Ziua Internationala a Prieteniei - La multi ani de Ziua Prieteniei!Imi iubesc prietenii, dar pe dusmani ii ador... pentru ca invidia lor ma face sa fiu mereu cu o treapta deasupra lor! La multi ani de Ziua Prieteniei!

Mesaje de Ziua Internationala a Prieteniei - La multi ani, prieten bun!Toti aud ceea ce spui. Prietenii asculta ceea ce spui. Dar cei mai buni prieteni asculta si ceea ce nu spui. La multi ani, prieten bun!

Mesaje de Ziua Internationala a Prieteniei - La multi ani de Ziua Internationala a Prieteniei!Prietenia este un ocean pe care multi ar vrea sa-l traverseze, insa majoritatea se ineaca inainte de a ajunge la celalalt mal. La multi ani de Ziua Internationala a Prieteniei!

Mesaje de Ziua Internationala a Prieteniei - Cred in asa o prietenie! La multi ani!O umbra poate aduce mangaierea altei umbre. Cand imparti cu prietenul aceeasi bezna, ai dreptul sa-l alegi in drumul tau... spre lumina! Cred in asa o prietenie! La multi ani!

Mesaje de Ziua Internationala a Prieteniei - La multi ani prieteni de Ziua Prieteniei!Viata e un vas plin de amintiri. Umple-l cu momente de care merita sa-ti amintesti. Cum sunt cele petrecute alaturi de prietenii tai. La multi ani prieteni de Ziua Prieteniei!

Mesaje de Ziua Internationala a Prieteniei - La multi ani de Ziua Internationala a Prieteniei!A avea un prieten este mai vital decât a avea un înger. La multi ani de Ziua Internationala a Prieteniei!

Mesaje de Ziua Internationala a Prieteniei - La multi ani, prieten drag!O furtuna imi aminteste de cat de frumoasa e vara, fotografiile imi amintesc cat de frumos este sa cresti, prietenii ca tine imi amintesc cat de frumoasa este viata! La multi ani, prieten drag!

Mesaje de Ziua Internationala a Prieteniei - La multi ani de Ziua Prieteniei!Prietenia e lucrul cel mai greu de explicat. Nu este ceva ce se poate învăța la școală. Dar dacă nu ai învățat ce înseamnă prietenia înseamnă că nu ai învățat nimic. La multi ani de Ziua Prieteniei!

Mesaje de Ziua Internationala a Prieteniei - La multi ani de Ziua Prieteniei!Nu rupe firul unei prietenii, caci daca il legi la loc nodul ramane. La multi ani de Ziua Prieteniei!

Mesaje de Ziua Internationala a Prieteniei - La multi ani de 30 Iulie, Ziua Prieteniei!Prietenia nu e un concept,nu e o notiune metafizica... prietenia e un curcubeu in toate culorile dragostei,e o promisiune nesfarsita,e un cadou pe care il deschizi iarasi si iarasi. La multi ani de 30 Iulie, Ziua Prieteniei!

TOTAL: 42

Ziua internationala a prieteniei, marcata in fiecare an la 30 iulie, a fost adoptata oficial de ONU in 2011, in ideea de a transmite mesajul ca prietenia intre popoare, tari, culturi si indivizi poate inspira eforturile de pace si poate construi punti de legatura intre comunitati.

#ZiuaPrieteniei #friendsday #30iulie

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje pe care le poti trimite prietenilor tai de 30 iulie Ziua Internationala a prieteniei. La multi ani, prieteni!