Mesaje de Ziua Internationala a Prieteniei

30 Iulie - Ziua Internațională a Prieteniei

Mesaje pe care le poti trimite prietenilor tai de 30 Iulie Ziua internationala a prieteniei. La multi ani, prieteni!

Mesaje de Ziua Internationala a Prieteniei - La multi ani, prieten drag!Cata vreme avem amintiri, trecutul continua sa existe. Cata vreme avem speranta, viitorul ne asteapta. Cata vreme tu existi, merita sa traiesc prezentul. La multi ani, prieten drag!

Mesaje de Ziua Internationala a Prieteniei - La multi ani de 30 Iulie, Ziua Internationala a Prieteniei!Viata e frumoasa in preajma persoanelor adevarate si sincere. La multi ani de 30 Iulie, Ziua Internationala a Prieteniei!

Mesaje de Ziua Internationala a Prieteniei - La multi ani, prietene!Prietenii buni se suna mereu. Prietenii apropiati se vad mereu. Iar prietenii adevarati sunt mereu impreuna, chiar si cand nu sunt unul langa celalalt. La multi ani, prietene!

Mesaje de Ziua Internationala a Prieteniei - La multi ani de Ziua Prieteniei!Te pretuiesc pentru ca imi intri direct in inima, bajbaind prin bezna neputintei mele, si scoti la lumina doar acele mici comori ale sufletului pe care nimeni altcineva nu le-a cautat atat de departe... La multi ani de Ziua Prieteniei!

Mesaje de Ziua Internationala a Prieteniei - 30 Iulie -  Ziua Internationala a PrietenieiOamenii vor uita ce ai spus, vor uita ce ai făcut, dar nu vor uita niciodată cum i-ai făcut să se simtă. La multi ani de Ziua Internationala a Prieteniei!

Mesaje de Ziua Internationala a Prieteniei - La multi ani, prieteni! Va iubesc!Amintirile care dureaza cel mai mult si mai mult sunt cele legate de oamenii care au fost buni cu tine. La multi ani, prieteni! Va iubesc!

Mesaje de Ziua Internationala a Prieteniei - La multi ani de Ziua Internationala a Prieteniei!Persoanele speciale sunt precum stelele: nu le vezi întotdeauna, dar le simti strălucind în sufletul tău! La multi ani de Ziua Internationala a Prieteniei!

Mesaje de Ziua Internationala a Prieteniei - Prietenii se pierd, dar amintirile nu dispar niciodata! La multi ani!Cuvintele se pierd in vant, durerea se vindeca, oamenii se schimba, lacrimile se sterg. Prietenii se pierd, dar amintirile nu dispar niciodata! La multi ani!

Mesaje de Ziua Internationala a Prieteniei - La multi ani de Ziua Internationala a Prieteniei!Pe oamenii speciali ii port mereu in inima, chiar daca sunt departe! La multi ani de Ziua Internationala a Prieteniei!

Mesaje de Ziua Internationala a Prieteniei - La multi ani de Ziua Prieteniei!În viaţă să întâlnim trei tipuri de prieteni… prieteni pentru un motiv... prieteni pentru un timp... prieteni pentru toata viata! La multi ani de Ziua Prieteniei!

TOTAL: 42

Ziua internationala a prieteniei, marcata in fiecare an la 30 iulie, a fost adoptata oficial de ONU in 2011, in ideea de a transmite mesajul ca prietenia intre popoare, tari, culturi si indivizi poate inspira eforturile de pace si poate construi punti de legatura intre comunitati.

#ZiuaPrieteniei #friendsday #30iulie

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje pe care le poti trimite prietenilor tai de 30 iulie Ziua Internationala a prieteniei. La multi ani, prieteni!