Mesaje de Sfintii Adrian si Natalia

26 August - Sfinții Adrian si Natalia

Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele Sfintilor Adrian si Natalia!

Mesaje de Sfintii Adrian si Natalia - La multi ani, Adrian/Natalia!De ziua numelui tau, Iti doresc noroc, fericire si sanatate. Sa ti se Indeplineasca toate dorintele. La multi ani, Adrian/Natalia!

Mesaje de Sfintii Adrian si Natalia - Va doresc o zi de Sf. Adrian si Natalia cat mai frumoasa!Fie ca toate Implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va Insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Adrian si Natalia cat mai frumoasa!

Mesaje de Sfintii Adrian si Natalia - La multi ani! Sfintii Adrian si Natalia sa te calauzeasca mereu!La multi ani! Sfintii Adrian si Natalia sa te calauzeasca mereu!

Mesaje de Sfintii Adrian si Natalia - Cu ocazia Sfintilor Adrian si Natalia, iti dorim sanatate si numai bucuriiLa multi ani si mult noroc In aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Cu ocazia Sfintilor Adrian si Natalia, iti dorim sanatate si numai bucurii.

Mesaje de Sfintii Adrian si Natalia - Draga Adriana, esti cea mai buna prietena pe care o poate avea cinevaDraga Adriana, esti cea mai buna prietena pe care o poate avea cineva. Primeste asadar, din partea mea, multe ganduri bune, urari de sanatate si un La multi ani din suflet!

Mesaje de Sfintii Adrian si Natalia - Vreau sa iti urez toate cele bune, de Adrian si Natalia!Vreau sa iti urez toate cele bune, de Adrian si Natalia! Sfantul caruia ii porti numele sa te ocroteasca mereu!

Mesaje de Sfintii Adrian si Natalia - Fie ca Sfantul Adrian al carui nume Il porti sa-si coboare ochii asupra taLa Multi Ani! Fie ca Sfantul Adrian al carui nume Il porti sa-si coboare ochii asupra ta si sa Iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Mesaje de Sfintii Adrian si Natalia - La multi ani de Sfintii Adrian si NataliaCu ocazia onomasticii, vreau sa iti spun ca pentru mine reprezinti totul in viata si ca sufletul meu iti doreste numai fericire si impliniri! La multi ani de Sfintii Adrian si Natalia

Mesaje de Sfintii Adrian si Natalia - E ziua ta, draga Natalia!E ziua ta, draga Natalia! Iti urez cele mai frumoase clipe, bucurie, speranta si multe, multe Impliniri!

Mesaje de Sfintii Adrian si Natalia - La Multi Ani, Adriana! Sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale.La Multi Ani, Adriana! Sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale.

TOTAL: 41

Sfintii Mucenici Adrian si Natalia sunt pomeniti de Biserica Ortodoxa in fiecare an pe 26 august. Adrian, alaturi de sotia sa Natalia au trait pe vremea imparatului Maximian in cetatea Nicomidia. In urma celei de-a doua inconjurari pe care Maximian a facut-o in imparatia sa, in vremea de prigonire a crestinilor, captureaza 23 de barbati crestini, care se ascundeau prin pesteri, pe care ii supune la chinuri inimaginabile.

Mesaje Urari Felicitari

Sfintii Mucenici Adrian si Natalia sunt pomeniti de Biserica Ortodoxa in fiecare an pe 26 august. Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele Sfintilor Adrian si Natalia!