Mesaje de Sfintii Adrian si Natalia

26 August - Sfinții Adrian si Natalia

Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele Sfintilor Adrian si Natalia!

Mesaje de Sfintii Adrian si Natalia - La mulți ani de Sfintii Adrian si Natalia!Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. La mulți ani de Sfintii Adrian si Natalia!

Mesaje de Sfintii Adrian si Natalia - La mulți ani, Adriana!Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate şi fericire. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Mesaje de Sfintii Adrian si Natalia - La mulți ani!Multă sănătate și fericire pentru toți cei ce se sărbătoresc de Sfintii Adrian si Natalia!

Mesaje de Sfintii Adrian si Natalia - La mulți ani, Adi!De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui.

Mesaje de Sfintii Adrian si Natalia - Fie ca Sfintii Adrian si Natalia pe care îl reprezinţi, să-și coboare ochii asupra taÎți urez La Mulți Ani, pentru că porţi acest nume. Fie ca Sfintii Adrian si Natalia pe care îl reprezinţi, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniştea interioară.

Mesaje de Sfintii Adrian si Natalia - La mulți ani, Adriana si Adi!De ziua numelui tău cele mai frumoase dorințe să devină realitate.

Mesaje de Sfintii Adrian si Natalia - La mulți ani de Sfintii Adrian si Natalia!La mulți ani pentru toți prietenii mei care poartă numele Sfintilor Adrian si Natalia!

Mesaje de Sfintii Adrian si Natalia - La mulți ani de Sfintii Adrian si Natalia!Ziua numelui să-ți fie plină de realizări și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani de Sfintii Adrian si Natalia!

Mesaje de Sfintii Adrian si Natalia - La mulți ani, de Sf. Adrian si Natalia!La mulți ani, de Sf. Adrian si Natalia! Să ai parte de multă sănătate, bucurii și multe împliniri. Să te bucuri de această zi frumoasă mereu.

Mesaje de Sfintii Adrian si Natalia - La mulți ani de Sfintii Adrian si Natalia!De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate. Să se indeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui.

TOTAL: 41

Sfintii Mucenici Adrian si Natalia sunt pomeniti de Biserica Ortodoxa in fiecare an pe 26 august. Adrian, alaturi de sotia sa Natalia au trait pe vremea imparatului Maximian in cetatea Nicomidia. In urma celei de-a doua inconjurari pe care Maximian a facut-o in imparatia sa, in vremea de prigonire a crestinilor, captureaza 23 de barbati crestini, care se ascundeau prin pesteri, pe care ii supune la chinuri inimaginabile.

Mesaje Urari Felicitari

Sfintii Mucenici Adrian si Natalia sunt pomeniti de Biserica Ortodoxa in fiecare an pe 26 august. Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele Sfintilor Adrian si Natalia!