Mesaje de Sfintii Adrian si Natalia

26 August - Sfinții Adrian si Natalia

Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele Sfintilor Adrian si Natalia!

Mesaje de Sfintii Adrian si Natalia - La multi ani, Adi!Cele mai calde urari de bine, sanatate si fericire, de ziua numelui. La multi ani, Adi!

Mesaje de Sfintii Adrian si Natalia - La multi ani de Sfintii Adrian si Natalia!Felicitari cu ocazia acestei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani de Sfintii Adrian si Natalia!

Mesaje de Sfintii Adrian si Natalia - Iti urez la multi ani pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul AdrianIti urez la multi ani pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Adrian pe care il reprezinti sa-si coboare ochii asupra ta si sa Iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Mesaje de Sfintii Adrian si Natalia - La multi ani, cu ocazia zilei de Sfintii Adrian si NataliaLa multi ani, cu ocazia zilei de Sfintii Adrian si Natalia! Sa ai parte de bucurii!

Mesaje de Sfintii Adrian si Natalia - La zi aniversara, noi iti uram numai de bineLa zi aniversara, noi iti uram numai de bine, iti dorim sanatate, impliniri, realizari si iti uram un sincer: La multi ani, cu ocazia zilei de Sfintii Adrian si Natalia!

Mesaje de Sfintii Adrian si Natalia - La multi ani, Adriana!Sper ca ziua numelui tau sa iti aduca multe motive de a sarbatori. La multi ani, Adriana!

Mesaje de Sfintii Adrian si Natalia - La mulți ani!Celor care poartă numele Sfintilor Adrian si Natalia le doresc sănătate și fericire.

Mesaje de Sfintii Adrian si Natalia - La mulți ani, de Sf. Adrian si Natalia!Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulți ani, de Sf. Adrian si Natalia!

Mesaje de Sfintii Adrian si Natalia - La mulți ani de Sfintii Adrian si Natalia!Sper ca ziua numelui tău să iți aducă multe motive de a sărbatori.

Mesaje de Sfintii Adrian si Natalia - La mulți ani!Sfintii Adrian si Natalia să te călăuzească mereu, să-ți dea un munte de sănătate, o mare de iubire și un ocean de fericire. Ne gândim cu toții la tine și îți urăm tot binele din lume.

TOTAL: 41

Sfintii Mucenici Adrian si Natalia sunt pomeniti de Biserica Ortodoxa in fiecare an pe 26 august. Adrian, alaturi de sotia sa Natalia au trait pe vremea imparatului Maximian in cetatea Nicomidia. In urma celei de-a doua inconjurari pe care Maximian a facut-o in imparatia sa, in vremea de prigonire a crestinilor, captureaza 23 de barbati crestini, care se ascundeau prin pesteri, pe care ii supune la chinuri inimaginabile.

Mesaje Urari Felicitari

Sfintii Mucenici Adrian si Natalia sunt pomeniti de Biserica Ortodoxa in fiecare an pe 26 august. Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele Sfintilor Adrian si Natalia!