Mesaje de Sfintii Adrian si Natalia

26 August - Sfinții Adrian si Natalia

Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele Sfintilor Adrian si Natalia!

Mesaje de Sfintii Adrian si Natalia - La mulți ani!Sfintii Adrian si Natalia să-ți dea sănătate și putere să lupți pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii și fericire alături de familie și cei dragi.

Mesaje de Sfintii Adrian si Natalia - Să ai o zi de Sfintii Adrian si Natalia minunată!Fie ca Sfinții ce te protejază să-ți aduca mult noroc, fericire și împliniri. Să ai o zi de Sfintii Adrian si Natalia minunată!

Mesaje de Sfintii Adrian si Natalia - Iți doresc o zi de Sfintii Adrian si Natalia cât mai frumoasă!Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțeasca pretutindeni. Iți doresc o zi de Sfintii Adrian si Natalia cât mai frumoasă!

Mesaje de Sfintii Adrian si Natalia - La mulți ani!Cu ocazia zilei Sf. Adrian si Natalia, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire.

Mesaje de Sfintii Adrian si Natalia - La mulţi ani de ziua numelui tău!În această zi specială îţi transmit cele mai sincere urări. Să ai o viaţa plină de lucruri bune, iar Sfintii Adrian si Natalia, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua numelui tău!

Mesaje de Sfintii Adrian si Natalia - La mulți ani!Sper ca Sărbătoarea Sfintilor Adrian si Natalia să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și succes!

Mesaje de Sfintii Adrian si Natalia - La mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebookLa mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebook care poartă numele Sfintilor Adrian si Natalia .

Mesaje de Sfintii Adrian si Natalia - La mulți ani, Adrian!Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate.

Mesaje de Sfintii Adrian si Natalia - La mulți ani!De Sfintii Adrian si Natalia, zi Sfântă, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare și iubitoare.

Mesaje de Sfintii Adrian si Natalia - La mulți ani!În această Sfântă zi, îți doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor și fie ca Sfintii Adrian si Natalia să te călăuzească mereu in viață.

TOTAL: 41

Sfintii Mucenici Adrian si Natalia sunt pomeniti de Biserica Ortodoxa in fiecare an pe 26 august. Adrian, alaturi de sotia sa Natalia au trait pe vremea imparatului Maximian in cetatea Nicomidia. In urma celei de-a doua inconjurari pe care Maximian a facut-o in imparatia sa, in vremea de prigonire a crestinilor, captureaza 23 de barbati crestini, care se ascundeau prin pesteri, pe care ii supune la chinuri inimaginabile.

Mesaje Urari Felicitari

Sfintii Mucenici Adrian si Natalia sunt pomeniti de Biserica Ortodoxa in fiecare an pe 26 august. Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele Sfintilor Adrian si Natalia!