Mesaje de Sfantul Antonie cel Mare

17 Ianuarie - Sfântul Antonie cel Mare

Sfantul Antonie cel Mare este praznuit de catre Biserica Ortodoxa in data de 17 Ianuarie in fiecare an. Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele sfantului Antonie!

Mesaje de Sfantul Antonie cel Mare - La multi ani, Anton!Iti doresc sa mergi pe un drum numit viata, sa te impiedici de un ciob numit noroc, sa cazi intr-o prapastie numita fericire si sa culegi o floare numita iubire! La multi ani, Anton!

Mesaje de Sfantul Antonie cel Mare - La multi ani, Anton!Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani, Anton!

Mesaje de Sfantul Antonie cel Mare - La multi ani de Sf. Antonie!Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani de Sf. Antonie!

Mesaje de Sfantul Antonie cel Mare - Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest numeIti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Antonie pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Mesaje de Sfantul Antonie cel Mare - Anton, iti urez sa fii mereu fericitAnton, iti urez sa fii mereu fericit, sanatatos si plin de bucurie. La multi ani!

Mesaje de Sfantul Antonie cel Mare - Iti doresc o zi de Sf. Antonie cat mai frumoasa!Fie ca toate lucrurile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca! Iti doresc o zi de Sf. Antonie cat mai frumoasa!

Mesaje de Sfantul Antonie cel Mare - La multi ani pentru sarbatoriti!Va doresc o zi de Sfantul Antonie cat mai frumoasa! La multi ani pentru sarbatoriti!

Mesaje de Sfantul Antonie cel Mare - La Multi Ani de Sfantul Antonie!E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui ta si de aceea este o zi speciala! La Multi Ani de Sfantul Antonie!

Mesaje de Sfantul Antonie cel Mare - La multi ani, Antonia!Iti urez ca sarbatoarea Sfantului Antonie sa iti aduca o viata curata, frumoasa, plina de bucurii si dragoste. La multi ani, Antonia!

Mesaje de Sfantul Antonie cel Mare - La multi ani, Antonia!Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani, Antonia!

TOTAL: 46

Sfântul Antonie cel Mare este cunoscut ca fiind întemeietorul vieții monahale, fiind desemnat unul dintre cei mai reprezentativi asceți pentru duhul vieții călugărești. Acesta este sărbătorit pe 17 ianuarie. El s-a născut în anul 251 în satul Coma din Egiptul de Mijloc. Acesta a deprins calea credinței de la părinții săi, oameni evlavioși, creștini înstăriți cu frică de Dumnezeu.

#SfantulAntonie, #17Ianuarie

Mesaje Urari Felicitari

Sfantul Antonie cel Mare este praznuit de catre Biserica Ortodoxa in data de 17 Ianuarie in fiecare an. Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele sfantului Antonie!